kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Beginner Segítség - Laptop a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton kérdés

Reply

Téma eszközök
Old December 22, 2007, 07:25
Új tag Csoport

Default Beginner Segítség - Laptop a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton kérdés

Szia

Most örülünk, ha valaki tudna segíteni nekem csinálni egy kis diagnózist. Van egy új munka laptop (Dell Latitude D630), hogy felveszi a vezeték nélküli hálózatok OK munka (ha van beállítva, hogy "otthon helyén" az új bejelentkezési képernyőn), de nem úgy tűnik, pick-up a vezeték nélküli hálózat én szülői ház (Ha a "Not at Home Webhely"). Nekem van egy Dell loptop, amely felveszi az én szülő hálózat finom, így a probléma nem azzal.

A D630 férhetünk hozzá az interneten keresztül teljes Ethernet-kábellel csatlakozik Virging Media kábel szolgálati lakásomban. Nem volt kérdés, hogy ez a kapcsoló az első, de ezek megoldása fut a VM beállító CD.

Szeretné tudni, ha bárki is olyan módon, hogy oldja meg ezt?

Sok köszönet,

Luke
Old December 22, 2007, 07:44
Új tag Csoport

Default Beginner Segítség - Laptop a vezeték nélküli hálózati kapcsolaton kérdés

Ez rendben van, pánik felett. A varázslatosan kezdett el dolgozni.

Köszönöm,

Luke
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vezeték nélküli hálózati Works for My laptop, nem asztali roscoe72003 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 Szeptember 30, 2009 18:04
A vezeték nélküli kapcsolaton setup mert laptop dewbach Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 20. május 2009 18:19
Dell laptop hálózati csatoló kérdések Ltcompt21 Hálózatépítés, Modems & VoIP 11 26. március 2009 07:33
Wireless Laptop kikerült otthoni hálózathoz. xarzu Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 28. október 2008 02:42
Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 16. október 2008 07:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.