![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Most örülünk, ha valaki tudna segíteni nekem csinálni egy kis diagnózist. Van egy új munka laptop (Dell Latitude D630), hogy felveszi a vezeték nélküli hálózatok OK munka (ha van beállítva, hogy "otthon helyén" az új bejelentkezési képernyőn), de nem úgy tűnik, pick-up a vezeték nélküli hálózat én szülői ház (Ha a "Not at Home Webhely"). Nekem van egy Dell loptop, amely felveszi az én szülő hálózat finom, így a probléma nem azzal. A D630 férhetünk hozzá az interneten keresztül teljes Ethernet-kábellel csatlakozik Virging Media kábel szolgálati lakásomban. Nem volt kérdés, hogy ez a kapcsoló az első, de ezek megoldása fut a VM beállító CD. Szeretné tudni, ha bárki is olyan módon, hogy oldja meg ezt? Sok köszönet, Luke |
|
| |||
| |||
| Ez rendben van, pánik felett. A varázslatosan kezdett el dolgozni. Köszönöm, Luke |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vezeték nélküli hálózati Works for My laptop, nem asztali | roscoe72003 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 30, 2009 18:04 |
| A vezeték nélküli kapcsolaton setup mert laptop | dewbach | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. május 2009 18:19 |
| Dell laptop hálózati csatoló kérdések | Ltcompt21 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 26. március 2009 07:33 |
| Wireless Laptop kikerült otthoni hálózathoz. | xarzu | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 28. október 2008 02:42 |
| Uni vezeték nélküli hálózat nem működik az asztalon - nincs hálózati cím | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 16. október 2008 07:34 |
| Téma eszközök | |
| |