mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Pradedančiųjų Pagalba - nešiojamas prie bevielio tinklo ryšį klausimas

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 22, 2007, 07:25
Naujas Narys

Default Pradedančiųjų Pagalba - nešiojamas prie bevielio tinklo ryšį klausimas

Labas

Labai dėkingas, jei kas galėtų man padėti diagnostikos bitų. Turiu naują darbą laptopo (Dell Latitude D630), kad susitvarko bevieliams tinklams Gerai darbe (jeigu jis nustatytas kaip "namie svetainėje" Dėl Naujų Login screen), bet, atrodo, pick-up bevielio tinklo mano tėvų namuose (kai nustatyta "ne namie Svetainė"). Turiu kitą Dell loptop kuri susitvarko savo tėvų tinklo baudą, taigi klausimas yra ne tai.

D630 galima susipažinti interneto puikiai per Ethernet kabelis prijungtas prie Virging Žiniasklaida kabelis paslaugą savo bute. Turėjau problemų jungiantis prie šios pirmosios, bet jos buvo išspręstos veikia VM steigti CD.

Gal kas žino, ar yra būdas išspręsti šią problemą?

Many thanks,

Luke
Old Gruodis 22, 2007, 07:44
Naujas Narys

Default Pradedančiųjų Pagalba - nešiojamas prie bevielio tinklo ryšį klausimas

It's ok, paniką. Jis stebuklingai pradėjo dirbti.

Ačiū,

Luke
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Bevielio tinklo Works for my Laptop, o ne Desktop roscoe72003 Networking, Modems & VoIP 1 30 rugsėjis 2009 18:04
Bevielio ryšio įdiegimo mano nešiojamas kompiuteris dewbach Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 20, 2009 18:19
Dell Laptop Tinklo Aktualijos Ltcompt21 Networking, Modems & VoIP 11 Kovas 26, 2009 07:33
Wireless Laptop nukrito nuo namų tinkle. xarzu Networking, Modems & VoIP 1 28 spalis 2008 02:42
Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas Samantha0101 Networking, Modems & VoIP 7 16 spalis 2008 07:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.