menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Začátečník Pomoc - Laptop na bezdrôtové sieťové pripojenie

Reply

Thread Tools
Old 22.prosince 2007, 07:25
Nový člen skupiny

Default Začátečník Pomoc - Laptop na bezdrôtové sieťové pripojenie

Nazdar

Veľmi povďačný, ak mi niekto mohol pomôcť urobiť trochu diagnózy. Mám novú prácu notebooku (Dell D630 šírka), ktorý sníma bezdrôtových sietí ok pri práci (ak je nastavené na "domácej stránky" o nové prihlasovacie obrazovky), ale nebude zdá sa pick-up pre bezdrôtové siete môj materský domu (ak je nastavená na "Vôbec Hlavná stránka"). Mám iný Dell loptop ktorý nadväzuje moje rodičia sieť v poriadku, takže nie je problém s tým.

K D630 je dostupný na webe dokonale cez ethernetový kábel pripojený k Virging Media káblové služby v mojom byte. Mal som problémy pri pripájaní k tejto prvej ale boli vyriešené spustení set-VM hore CD.

By niekto vedieť, či existuje spôsob, ako vyriešiť tento?

Mnoho vďaky,

Luke
Old 22.prosince 2007, 07:44
Nový člen skupiny

Default Začátečník Pomoc - Laptop na bezdrôtové sieťové pripojenie

Je to v poriadku, počas paniky. Je zázračne začal pracovať.

Vďaka,

Luke
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Bezdrôtová sieť funguje na môj laptop, nie Desktop roscoe72003 Siete, Modemy & VoIP 1 30.září 2009 18:04
Bezdrôtové pripojenie nastavenia pre svoj laptop dewbach Siete, Modemy & VoIP 1 20. mája 2009 18:19
Dell Laptop pripojenie k sieti Otázky Ltcompt21 Siete, Modemy & VoIP 11 26. marca 2009 07:33
Wireless Laptop spadol z domácej siete. xarzu Siete, Modemy & VoIP 1 28. október 2008 02:42
Uni Bezdrôtové siete nepracuje s desktopu - žiadne sieťovej adresy Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 7 16. október 2008 07:34
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.