мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Бегиннер Помоћ - Лаптоп за бежичне мрежне везе тема

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Нов 2007, 07:25
Нови члан групе

Default Бегиннер Помоћ - Лаптоп за бежичне мрежне везе тема

Бок

Већина захвалан ако било ко могао помоћ мене за мало дијагнозу. Имам нови лаптоп рада (Делл Латитуде Д630) које преузима се бежичне мреже ок на раду (када је постављен на "ат хоме сите" на новел логин екран), али изгледа да неће подизање на бежичне мреже моја кућа родитеља (када је постављен на "Није на почетак странице"). Имам још један Делл лоптоп што пијући моју парент'с фине мреже, тако да проблем није у томе.

Д630 се може приступити преко уеб савршено Етхернет кабл прикључен на Виргинг Медији кабл услуга у мом стану. Имао сам проблема повезивања на овај, на први али су били решити трчање СМ сет-уп ЦД-а.

Би ли ико зна да ли је начин решити ово?

Многобројан захвалност,

Луке
Old 22. Нов 2007, 07:44
Нови члан групе

Default Бегиннер Помоћ - Лаптоп за бежичне мрежне везе тема

Ит'с ок, паника просла. Има чудесно почео радити.

Хвала,

Луке
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Бежичне мреже ради за мој лаптоп а не десктоп росцое72003 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 30. Јул 2009 18:04
Бежична Повезивање сетуп за мој лаптоп деубацх Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 20 мај 2009 18:19
Делл Лаптоп Нетуорк Цоннецтивиты Иссуес Лтцомпт21 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 11 26 март 2009 07:33
Уирелесс Лаптоп испао из матичне мреже. ксарзу Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 28 октобар 2008 02:42
Уни бежична мрежа не ради са десктоп - без мрежне адресе Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 16 октобар 2008 07:34
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц