![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Вельми вдячний, якщо хто-небудь міг допомогти мені зробити кілька діагнозу. У мене нова робота ноутбука (Dell Latitude D630), який забирає OK бездротових мереж на роботу (якщо вона встановлена в положення "на головну карта" на екрані Логін роман), але не будуть здаватися пікап бездротової мережі Дім моїх батьків (при установці на "немає вдома Сайт"). У мене є інший loptop Dell який вловлює мережа штрафу моїх батьків, тому що питання полягає не в цьому. D630 може отримати доступ до Мережі через абсолютно кабелю Ethernet підключений до послуги Virging кабельні засоби масової інформації в моїй квартирі. Я питань підключення до неї в першому, але вони були вирішені шляхом запуску безлічі В. М. компакт-диск. Чи хоче хто знає, якщо є спосіб цього позбутися? Велике спасибі, Луки |
|
| |||
| |||
| Все ОК, паніка. Вона чарівно приступили до роботи. Спасибі, Луки |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бездротова мережа працює на моєму ноутбуці не Desktop | roscoe72003 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 вересня 2009 18:04 |
| Бездротове підключення настройка для мого ноутбука | dewbach | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 травня 2009 18:19 |
| Ноутбук Dell проблем з мережевим підключенням | Ltcompt21 | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 26 березня 2009 07:33 |
| Бездротові ноутбука знизилася з домашньою мережею. | xarzu | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 28 жовтня 2008 02:42 |
| Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 жовтня 2008 07:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |