![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Router használnak a laptop vezeték nélküli és vezetékes kapcsolatot az XBox 360 és az asztalon. Amikor először kaptam meg, hogy jól működött, de ez húzza mintegy 30 percenként, így megvan a kapcsolatot az online támogatást, és azt javasolta, hogy a router hard reset. Sikerült a reset létre a kapcsolat, és most nem tudjuk, hogy a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Megpróbáltam sokszor manuálisan hozzáadni egy vezeték nélküli kapcsolatot a laptop, hanem "Kapcsolódás" csak hozza ki a vezeték nélküli kapcsolat nextdoor és nem fog automatikusan csatlakozni, ha a laptop indul / Help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a számítógép nem fölerősödő a jelet a router lesz a probléma.
| |||
| |||
| Amennyire tudjuk, a beállítások rendben. Asztali és laptop volt, egy szobában egy időben, ezek közül egyik sem mutatja a vezeték nélküli kapcsolat, mint ott. Azt mondták, hogy megpróbálja a különböző csatornákon, felállt, hogy a 7. és nem szerencse. |
|
| |||
| |||
| Ha 2 db ne vedd fel a router jelet a router vagy a hibás, vagy rossz beállítások. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ügyeljünk arra, hogy a SSID is sugárzott, a Router konfigurációs beállításokat.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Belkin Wireless Router és Modem, telepítési gondok | TheBhoys | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | November 20, 2009 04:43 |
| Probléma a Belkin Wireless Router (Windows 7) | fightingirish32 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 18. június 2009 04:12 |
| Belkin N vezeték nélküli router a Comcast szélessávú - Vezeték nélküli sebesség query | tlh44 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 8. június 2009 02:43 |
| Nem lehet konfigurálni Belkin vezeték nélküli router | feltaláló | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 7. június 2009 03:27 |
| Asus Wireless kártya nem csatlakozol Belkin MIMO Router | vince | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 5. december 2007 00:28 |
| Téma eszközök | |
| |