![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Yönlendirici dizüstü kablosuz ve XBox 360 ve masaüstü için kablolu bağlantı kullanılır. Biz önce onu iyi çalıştı ama çok temasta bulunan online destek ile var ve sıkı bir yönlendiricinin sıfırlamak önerilen her 30 dakikada yaklaşık kesmek de bu var. Biz, bağlantı tekrar şimdi kablosuz bağlantı bulamazsanız belirlediğiniz sıfırlamak yaptım. Denedim birçok kez el ile dizüstü ancak 'Bağlan' sadece kablosuz bağlantı nextdoor görüntüler ve otomatik olarak dizüstü kadar başlar bağlanamazsa bir kablosuz bağlantı eklemek / Takdir Yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer PC yönlendirici sorun olacak sinyal aldığınız değildir.
| |||
| |||
| Bildiğimiz kadarıyla, tüm ayarları iyi. Masaüstü ve dizüstü bilgisayar, aynı anda aynı oda içinde olduğunu, ne şekilde, kablosuz bağlantı gösteriliyor var olmak. Farklı kanalları denerken, were told 7 ve şans kanala çıktım. |
|
| |||
| |||
| Eğer 2 PC'ler yönlendirici ya hatalı veya yanlış ayarları olan yönlendirici sinyal almak değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check emin olmak için SSID yayını, Yönlendirici yapılandırma ayarlarını yapmak için kullanılır.