![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз бях с Netgear продукти в цялата ми сърбеж на безжичната мрежа withotuh. Въпреки това, аз ще бъде получаването на нов компютър с инсталирана Vista и аз бях чул, че Netgear Vista и наистина не се разбърква. Вярно ли е? Ако то е, търговски марки, които работят най-добре? TIA Майкъл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Повечето неща трябва да се оправи сега.
| |||
| |||
| Не, това, което бях значение е, че софтуерът / драйвери, необходими за Netgear адаптери не работят на изглед - той няма да ги инсталирате. Мисля, че най-добрият е да отидем на Linksys. Ако можех, щях да остана с Netgear, за да е enuse съвместимост, но аз не съм готов да рискувам с Изглед |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и какъв е модела на вашия адаптер?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s X2, макар че очевидно ще бъде получаването на нова-Draft N-вероятно да отида с нов компютър. Път е Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате да получите нови неща, аз винаги препоръчвам D-Link. Аз ги намират за най-надеждни.
|
| |||
| |||
| Това е без значение сега, компютърен магазин се грижат за него. Те използват в бита spec'd аз, но само защото баща ми не би да ми го направи. |
|
| |||
| |||
| Така че каква марка е да отидете с?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Остана с Netgear, човекът каза, че шансовете на проблеми са малки и не толкова лоши, колкото бих мисъл. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Хардуер съвместимост? | tmockingbird | Общи Хардуер Чат | 5 | 1-во Nov 2007 04:51 |
| 65nm CPU съвместимост | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 24 Окт 2007 03:25 |
| SLI съвместимостта | Spencer2004 | Графика на карти & Монитори | 4 | 23rd Oct 2007 14:50 |
| RAM съвместимост | ddamc18 | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 22 Авг 2007 13:59 |
| Nero Съвместимост | bilsat | Общи Софтуер Чат | 1 | 12 Feb 2007 07:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |