![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I've been using NETGEAR produktů v celé své withotuh bezdrátové sítě svědí. Nicméně, budu se dostat nový počítač s Windows Vista nainstalován, a slyšel jsem, že Netgear a Vista don't really mix. Je to pravda? Pokud ano, jaké značky fungují nejlépe? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Většina věcí by měla být fine now.
| |||
| |||
| Ne, to, co jsem byl význam je, že software / ovladače požadované pro Netgear adaptéry nefungují na průhled - nebude instalovat. Myslím, že nejlepší je jít na Linksys. Kdybych mohla, tak bych zůstat u NETGEAR v celém enuse kompatibility, ale nejsem ochoten riskovat, že s Windows Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobře, co je model adaptér?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, i když bych samozřejmě se stále nové návrhy-N-asi jít s novým počítačem. Router je Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud chcete získat nové věci jsem vždy doporučujeme D-Link. Považuji je nejspolehlivější.
|
| |||
| |||
| Je to irelevantní, počítač se obchod se starat se o to. Používají bitů jsem spec'd, ale jen protože můj táta mi to nedovolil udělat. |
|
| |||
| |||
| Tak jakou značku jsi jít s?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Stuck s Netgear, ten řekl, že šance na problémy byly malé a není tak špatné, jak jsem si myslel. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Hardwarová kompatibilita? | tmockingbird | Obecné Hardware Chat | 5 | 1. listopadu 2007 04:51 |
| 65nm CPU kompatibilita | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 24. říjen 2007 03:25 |
| SLI kompatibilita | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. října 2007 14:50 |
| RAM kompatibilita | ddamc18 | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 22. srpna 2007 13:59 |
| Nero Kompatibilita | bilsat | Obecné Software Chat | 1 | 12. února 2007 07:11 |
| Thread Nástroje | |
| |