![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω χρησιμοποιήσει Netgear προϊόντων σε όλη Ασύρματο φαγούρα withotuh δίκτυο μου. Ωστόσο, είμαι πρόκειται να πάρει ένα νέο υπολογιστή με Vista εγκατεστημένο και έχω ακούσει ότι η Netgear και Vista δεν πραγματικά μίγμα. Είναι αλήθεια αυτό; Αν είναι, η οποία μάρκες λειτουργούν καλύτερα; TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τα περισσότερα πράγματα θα πρέπει να είναι μια χαρά τώρα.
| |||
| |||
| Οχι, αυτό που είχε σημασία είναι ότι το λογισμικό / οδηγοί που απαιτούνται για το Netgear προσαρμογείς δεν λειτουργούν για vista - δεν θα τις εγκαταστήσετε. Νομίζω ότι το καλύτερο για να πάει η Linksys. Αν θα μπορούσα, είχα κολλήσει με Netgear σε όλη την enuse συμβατότητα, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να την κινδύνου με Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά ποιο είναι το μοντέλο του προσαρμογέα σας;
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, αν και θα ήθελα φυσικά να έχουμε και ένα νέο σχέδιο N-πιθανώς-να πάει με το νέο υπολογιστή. Δρομολογητής είναι μια Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλετε να πάρετε νέα πράγματα ήθελα να συστήσω πάντοτε D-Link. Θεωρώ ότι αυτά τα πιο αξιόπιστα.
|
| |||
| |||
| Είναι άσχετο τώρα, το κατάστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών έχουν τη φροντίδα του. Είναι χρησιμοποιούν τα bits Ι spec'd, αλλά μόνο μαρούλι μπαμπά μου δεν θα επιτρέψτε μου να το κάνω. |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, τι μάρκα πήγατε με;
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Κολλήσει με Netgear, ο τύπος είπε ότι οι πιθανότητες των προβλημάτων ήταν μικρές και δεν είναι τόσο κακή όσο είχα σκεφτεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υλικού; | tmockingbird | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 1η Νοεμβρίου 2007 04:51 |
| 65nm CPU συμβατότητα | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 24 Οκτ 2007 03:25 |
| SLI συμβατότητα | Spencer2004 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 23 Οκτ 2007 14:50 |
| RAM συμβατότητα | ddamc18 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 22 Αυγ 2007 13:59 |
| Nero Συμβατότητα | bilsat | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 12 Φεβ 2007 07:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |