![]() |
| |||||||
| Rekisteröidy | Sivustokartta Spy | Käyttäjälista | Lahjoita | Haku | Today's Posts | Mark Forums Read | Foorumin säännöt |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Olen käyttänyt Netgear tuotteiden koko langattoman verkon withotuh kutinaa. Kuitenkin, aion olla saada uusi tietokone, jossa on Vista ja olen kuullut, että Netgear ja Vista eivät todellakaan sekoita. Onko tämä totta? Jos se on, joka merkit toimivat parhaiten? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Useimmat tavaraa pitäisi olla kunnossa nyt.
| |||
| |||
| No, mitä olin merkitys on, että ohjelmisto-ohjaimet tarvitaan Netgear sovittimet eivät toimi Vistassa - se ei asenna ne. Mielestäni paras mennä on Linksys. Jos voisin, olisin kiinni Netgear kauttaaltaan enuse yhteensopivuutta, mutta en ole valmis riskeeraamaan sen Vistan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja mikä on mallin oman sovittimen?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, vaikka olin tietenkin saada uusi-draft N luultavasti-mennä uuteen tietokoneeseen. Reititin on Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jos haluat saada uusia juttuja olen aina suositella D-Link. Minusta ne kaikkein luotettavimpia.
|
| |||
| |||
| Se on merkitystä nyt, tietokone kauppa huolehdimme siitä. He käyttävät bittiä I spec'd, mutta vain cos isäni ei anna minun tehdä se. |
|
| |||
| |||
| Joten mikä merkki Kävitkö kanssa?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Juuttunut Netgear, kaveri sanoi, että mahdollisuudet ongelmat olivat pieniä ja ei niin paha kuin olin ajatellut. |
![]() |
|
| Kirjanmerkit |
Samanlaisia Threads | ||||
| Kierre | Thread Starter | Forum | Vastaukset | Last Post |
| Laitteiden yhteensopivuus? | tmockingbird | Rautatavaran Chat | 5 | 1. marraskuu 2007 04:51 |
| 65nm CPU yhteensopivuus | Blazing933 | CPUs, Emolevyt & RAM | 3 | 24. lokakuu 2007 03:25 |
| SLI yhteensopivuus | Spencer2004 | Graphics Cards & Näytöt | 4 | 23. lokakuu 2007 14:50 |
| RAM-yhteensopivuus | ddamc18 | CPUs, Emolevyt & RAM | 6 | 22. Aug 2007 13:59 |
| Nero Yhteensopivuus | bilsat | General Software Chat | 1 | 12th Feb 2007 07:11 |
| Thread Tools | |
| |