![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio koristeći NetGear proizvoda kroz moje Bežična mreža withotuh svrbi. pa ipak, Im 'idući u biti dobivanje jedan nov računalo sa Vidik Installer i ja sam čuo da Netgear i Vista ne stvarno miješati. Je li to istina? Ako je, koje marke rade najbolji? Tia Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Većina stvari trebalo biti sve u redu sada.
| |||
| |||
| No, ono što sam bio što znači da je softver / upravljačke programe potrebne za Netgear adapteri ne rade na temelju vidik - neće instalirati ih. Mislim da je najbolji kojeg ide za Linksys je. Ako sam mogao, ja bih štap sa NetGear kroz to enuse kompatibilnost, ali nisam spreman da se rizik sa Vidik |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro što je vaš model adaptera?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, iako sam očito bih biti dobivanje jedan nov nacrt N-vjerojatno ići s novim računalom. Ruter je Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako želite dobiti nove stvari ja uvijek preporučujem D-Link. Nađem ih najpouzdaniji.
|
| |||
| |||
| To je sada nevažne, računalo dućan brinu o tome. Oni koriste komadići ja spec'd, ali samo cos moj tata ne bi dopusti mi to učiniti. |
|
| |||
| |||
| So what brand si ići s?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zaglavi sa Netgear, tip je rekao da su šanse za probleme malih i nije tako loš kao što bih mislio. |