![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ive 'használ Netgear termékek teljes vezeték nélküli hálózatot withotuh viszketést. Azonban, én leszek szerzés egy új számítógép-val Kilátás beiktatott és én is hallottam, hogy a Netgear és a Vista nem igazán keverjük össze. Igaz ez? Ha így van, mely márkák a leginkább? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A legtöbb dolgot meg kell finom most.
| |||
| |||
| Nem, amit én is jelenti, hogy a szoftverek / meghajtók szükséges a Netgear adapterek nem dolgozik-ra kilátás - nem fog telepíteni őket. Azt hiszem, a legjobb egy-hoz megy részére a Linksys. Ha tudnám, én lennék pálca netgear mindvégig annak enuse kompatibilitás, de nem vagyok hajlandó kockáztatni a Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| illetve mi van a modell a kártya?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, bár lennék nyilvánvalóan szerzés egy új-draft-N talán menni az új számítógépre. Router a Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha akarod, hogy új dolgokat én mindig javaslom D-Link. Találom meg őket a legmegbízhatóbb.
|
| |||
| |||
| Ez most lényegtelen, a számítógép üzlet ügyelve rá. Ezek a 'használ a bitek I spec'd, de csak mert apám nem engedi. |
|
| |||
| |||
| Tehát mi a márka jártál együtt?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Netgear ragadt, a srác azt mondta, hogy annak esélye, hogy problémák voltak a kis-és nem olyan rossz, mint azt hittem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hardverkompatibilitási? | tmockingbird | Általános fémáru Chat | 5 | 1. november 2007 04:51 |
| 65nm CPU compatibility | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 24. október 2007 03:25 |
| SLI kompatibilitás | Spencer2004 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 23. október 2007 14:50 |
| RAM kompatibilitás | ddamc18 | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 22. augusztus 2007 13:59 |
| Nero Összeegyeztethetőség | bilsat | General Chat szoftver | 1 | 12. február 2007 07:11 |
| Téma eszközök | |
| |