![]() |
|
| |||
| |||
| אני משתמש במוצרים NETGEAR ברחבי רשת אלחוטי לגרד withotuh שלי. עם זאת, אני הולך לקבל מחשב חדש עם Vista מותקן כבר שמעתי את זה Netgear ו-Vista לא ממש תערובת. האם זה נכון? אם זה הוא, אשר מותגים העבודה הטובה ביותר? TIA מיכאל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רוב החומר צריך להיות בסדר עכשיו.
| |||
| |||
| לא, מה שהתכוונתי זה התוכנה / מנהלי ההתקנים הדרושים עבור מתאמי Netgear לא עובד על Vista - זה לא יתקין אותם. אני חושב הכי טוב ללכת על זה Linksys. אם הייתי יכול, הייתי עם מקל NETGEAR ברחבי כדי enuse תאימות, אבל אני לא מוכן לסכן את זה עם ויסטה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היטב מה הוא הדגם של המתאם שלך?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s X2, אם כי הייתי כמובן לקבל אחד חדש הטיוטה-N-כנראה ללכת עם המחשב החדש. נתב הוא DG834PN Netgear |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה לקבל דברים חדשים אני תמיד ממליץ על D-Link. אני מוצא אותם הכי אמין.
|
| |||
| |||
| זה לא רלוונטי עכשיו, את החנות המחשב דואגים זה. הם מנצלים את הקטעים אני spec'd, אלא רק cos אבא לא נתן לי לעשות את זה שלי. |
|
| |||
| |||
| אז מה המותג הלכת עם?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| תקוע עם Netgear, הבחור אמר כי הסיכויים היו בעיות קטנות לא רע כמו שחשבתי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תאימות חומרה? | tmockingbird | כללי חומרה צ 'אט | 5 | ב -1 בנובמבר 2007 04:51 |
| 65nm CPU תאימות | Blazing933 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 24 אוקטובר 2007 03:25 |
| SLI תאימות | Spencer2004 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 23 אוקטובר 2007 14:50 |
| תאימות של זיכרון RAM | ddamc18 | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 22 אוגוסט 2007 13:59 |
| Nero תאימות | bilsat | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -12 פברואר 2007 07:11 |
| שרשרת כלים | |
| |