![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju NETGEAR produktus visoje mano Bevielio tinklo withotuh niežulį. Tačiau aš norėčiau būti gauti naują kompiuterį su Vista, ir aš girdėjau, kad Netgear ir Vista don't really sumaišoma. Ar tai tiesa? Jei taip, tai kurios Brands geriausiai? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daugelis dalykų turėtų būti bauda dabar.
| |||
| |||
| Ne, ką aš prasme, kad programinė įranga / drivers reikalingas Netgear adapteris neveikia ant Vista - ji nebus įdiegti juos. Manau, kad geriausias variantas eiti yra Linksys. If I could, I'd stick with NETGEAR visoje su enuse suderinamumo, bet aš nenori rizikuoti su Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir kas yra jūsų adapterio modelis?
| |||
| |||
| NETGEAR WPN111s x2, nors aš, aišku, gauti naują projektą-N-tikriausiai eiti su nauju kompiuteriu. Router Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei norite gauti naujų dalykų aš visada rekomenduojame D-Link. Manau jiems patikimiausias.
|
| |||
| |||
| Tai svarbu dabar, kompiuterių parduotuvė rūpinasi jo. Jie naudojant bitų Aš spec'd, bet tik cos mano tėtis nebūtų let me do it. |
|
| |||
| |||
| So what did you go ženklą su?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Stuck su NETGEAR, vaikinas sako, kad problemų buvo mažos ir ne taip blogai, kaip aš maniau galimybes. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Hardware Compatibility? | tmockingbird | General Hardware Chat | 5 | 1 lapkritis 2007 04:51 |
| 65 nm CPU suderinamumo | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 24 spalis 2007 03:25 |
| SLI suderinamumas | Spencer2004 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 23 spalis 2007 14:50 |
| RAM suderinamumas | ddamc18 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | Rugpjūtis 22, 2007 13:59 |
| Nero Suderinamumas | bilsat | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 12 vasaris 2007 07:11 |
| Temos įrankiai | |
| |