![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu izmanto netgear produktiem visā manā bezvadu tīkla withotuh nieze. tomēr, es esmu būs iegūt jaunu datoru ar Vista instalēta un es esmu dzirdējusi, ka Netgear un Vista nav īsti samaisa. Vai tas ir taisnība? Ja tā, kuru zīmolu darbojas vislabāk? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lielākā daļa stuff jābūt naudas sodu tagad.
| |||
| |||
| Nē, tas, ko es nozīmē, ka programmatūras / draiveru nepieciešams Netgear adapterus nedarbojas uz vista - tas nav instalētas. Es domāju, ka labāko, kas iet ir Linksys. Ja es varētu, es gribētu pieturēties ar netgear visā tās enuse savietojamību, bet es neesmu gatava riskēt ar Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arī to, kas ir paraugs jūsu adapteri?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, kaut gan es acīmredzot var iegūt jaunu vienu projektu, N, iespējams, iet ar jaunu datoru. Router Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs vēlaties saņemt jaunas stuff Es vienmēr iesaku D-Link. Es uzskatu, viņiem visticamākais.
|
| |||
| |||
| Tas ir svarīgi pašlaik, datoru veikals, ir rūpes par to. Viņi izmanto bitus es spec'd, bet tikai cos mans tētis nebūtu let me do it. |
|
| |||
| |||
| So what brand jūs iet ar?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Iestrēdzis ar APC, puisis teica, ka problēmas bija mazi un ne tik slikti, kā es domāju izredzes. |