![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Używam produkty NETGEAR w całej mojej sieci grzybica withotuh Wireless. jednak, I'm going to be getting nowy komputer z Vista i słyszałem, że Netgear i Vista naprawdę nie mieszać. Czy to prawda? Jeśli to, co najlepsze marki pracy? TIA Michael |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Większość rzeczy powinny być dobre teraz.
| |||
| |||
| No, co tu znaczenia jest to, że oprogramowania / sterowników wymaganych dla adapterów Netgear nie działa na Vista - nie będzie ich instalacji. Myślę, że najlepszą pójść na to Linksys. Gdybym mógł, będę trzymać przez NETGEAR na enuse zgodności, ale nie jestem skłonny do ryzyka, to z Vistą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobrze, co jest model karty?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, jakbym oczywiście coraz nowe-draft-N prawdopodobnie iść z nowym komputerem. Router jest Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chcesz otrzymywać nowe rzeczy zawsze polecam D-Link. Uważam je za najbardziej wiarygodne.
|
| |||
| |||
| To teraz nieistotne, sklepu komputerowego jest dbanie o to. Oni za pomocą bitów I spec'd, ale tylko cos mój tata nie pozwolił mi zrobić. |
|
| |||
| |||
| Więc co marki did you go with?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Stuck z Netgear, facet powiedział, że szanse były małe problemy i nie tak źle, jak I'd myśli. |