![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'био помоћу НЕТГЕАР производа кроз моје Бежичне мреже свраб уитхотух. Међутим, идем да се добија нови рачунар са Видик инсталиран, а ја сам чуо да Нетгеар и Виста баш и не мешају. Да ли је то истина? Ако га је, које марке су најбоље? Тиа Мицхаел |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већина ствари треба да буде у реду сада.
| |||
| |||
| Не, оно што сам био што значи да софтвер / потребни дривер за Нетгеар адаптери не раде на Виста - да неће да их инсталира. Мислим да је најбоље да иду један за ЛИНКСЫС је. Ако Могао, желим штап са НЕТГЕАР широм енусе на компатибилности, али нисам спреман да је ризик са Видик |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро шта је модел адаптера?
| |||
| |||
| НЕТГЕАР УПН111с кс2 али ја бих се очигледно добија нови нацрт-Н вероватно да иде са новим рачунаром. Роутер је Нетгеар ДГ834ПН |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако желите да добијете нове ствари увек препоручујем Д-ЛИНК. Мислим да их најпоузданији.
|
| |||
| |||
| То је неважно сада Цомпутер Схоп брину о томе. Они су помоћу бита сам спец'д, али само цос мој тата не дозволи ми да то урадите. |
|
| |||
| |||
| Па шта си бренд иде са?
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Заглави са Нетгеар, момак је рекао да шансе проблеми су мали и није тако лош као што бих мислио. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хардверска компатибилност? | тмоцкингбирд | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 1 новембар 2007 04:51 |
| 65нм ЦПУ цомпатибилиты | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 24 октобар 2007 03:25 |
| Сли компатибилности | Спенцер2004 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 23 октобар 2007 14:50 |
| РАМ компатибилности | ддамц18 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 22 аугуст 2007 13:59 |
| Неро Цомпатибилиты | билсат | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 12 фебруар 2007 07:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |