![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую продукти NETGEAR протягом усього мого свербіж withotuh бездротової мережі. Тим не менше, я збираюся отримувати новий комп'ютер зі встановленою Vista, і я чув, що Netgear і Vista насправді не суміш. Чи правильно це? Якщо так, то яких марок найкраще? TIA Майкл |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Більшість речей повинно бути нормально тепер.
| |||
| |||
| Ні, я сенсу в тому, що Програмне забезпечення та драйвери, необхідні для адаптерів Netgear не працюємо на перспективу - воно не буде встановлювати їх. Я думаю, що краще одному піти на це Linksys. Якби я міг, я б дотримуватися NETGEAR для всієї enuse сумісності, але я не готова ризикувати з Vista |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну що це модель вашого адаптера?
| |||
| |||
| Netgear WPN111s x2, хоча я, очевидно, будуть отримувати нові одного проекту, ймовірно, N-поїхати з новим комп'ютером. Маршрутизатор є Netgear DG834PN |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете отримати нові речі я завжди рекомендую D-Link. Я вважаю їх найбільш надійними.
|
| |||
| |||
| Зайве зараз комп'ютерний магазин піклуються про це. Вони використовують біти я дозволяє білд, але тільки ство мій батько не дозволить мені це зробити. |
|
| |||
| |||
| Таким, якої марки ви ходили з?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Штука з Netgear, хлопець сказав, що шанси були невеликі проблеми, а не таким поганим, як я передбачав. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Апаратна сумісність? | tmockingbird | Генеральний обладнання чат | 5 | 1 листопада 2007 04:51 |
| 65-нм процесори сумісності | Blazing933 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 24 жовтня 2007 03:25 |
| SLI сумісності | Spencer2004 | Графічні карти & Монітори | 4 | 23 жовтня 2007 14:50 |
| RAM Працює | ddamc18 | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 22 серпня 2007 13:59 |
| Nero Працює | BILSAT | General Software чат | 1 | 12 лютого 2007 07:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |