![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Аз съм мъж на възраст 15 години с нов лаптоп .... Тя е Acer се стремят 3690
Всеки помогна на този Матер е много приветствано BLUEMOON X |
|
| |||
| |||
| Ако Предлагам плъзгащи превключващите, че ще бъде по-малко, отколкото от полза? ;-) LOL Не съм сигурен какво точно е проблема? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| някои acers са оборудвани с ключа, но не са оборудвани със синия зъб хардуер, тъй като те са незадължителна екстра, надежда и помогна
| |||
| |||
| Ако това е случаят проверка по мрежови връзки Старт - контролен панел - мрежови връзки. шансовете са, ако иконата за Bluetooth мрежа не дойде до тогава не е нужно това. |
|
| |||
| |||
| Благодарим ви, момчета съвета ти беше велик и аз вече знам, че DONT имат Bluetooth хардуер (просто превключвате Аха) вещица е доста stuped от тях LOL Благодаря отново и за която и да помогне сега аз знам къде да дойда: D Почит Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Здравейте аз съм нов в форума. Имате инсталиран Belkin USB адаптер на компютъра (WinXP) и съм с помощта на слушалки Plantronics за достъп до Skype. Работил е за 2 дни. Сега, когато се опитате да се свържете съоб казва "устройство затвори за присъединяване". Опитах се да деинсталирате няколко пъти, но със същия проблем. Тогава аз се опитах ми лаптоп (Vista). Двойка успешно, но за аудио раздела Bluetooth устройства 3xxPlantronics Bluetooth Handa свободно Аудио показва изключен и ако се опитам да го свържете се върне към изключен. Аз съм луд става с това! |
|
| |||
| |||
| Започни нова нишка с вашия проблем не отвличане на другиго, както и двойна проверка на датата на последния пост, тъй като повечето потребители ще получат annoyed ако друс много стари публикации. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Bluetooth Dongle Помощ | джунглата-bhoy | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 3 януари 2009 13:23 |
| Bluetooth не е открит? | Haun | Общи Хардуер Чат | 6 | 31 Дек 2008 11:47 |
| Bluetooth главата набор | pest79456 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 23rd Jul 2008 02:57 |
| Bluetooth | MrEsox | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 9 януари 2008 09:47 |
| Bluetooth блус | xenixmacos | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 26 Юли 2007 07:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |