![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci
I am a male 15 let staré s novým notebookem .... Je to Acer Aspire 3690
Jakákoli pomoc v této mater je velmi uvítala BLUEMOON x
|
|
|
|||
|
|||
|
Pokud naznačují i posuvné přepínače by to bylo méně než užitečná? ;-) Lol
Nejsem si jistý, co přesně je problém? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
acers některé jsou vybaveny přepínačem ale nejsou vybaveny modrý zub hardwaru jako jsou volitelné extra, snad i pomohl
|
|||
|
|||
|
Je-li tomu tak kontrolu podle síťových připojení Start - Ovládací panely - Síťová připojení. Šance jsou-li na ikonu bluetooth síť nemá přijít potom nebudete mít.
|
|
|
|||
|
|||
|
Děkujeme, že jste vaše rady byla skvělá a já teď vím, že dont mít bluetooth hardware (pouze přepínání aha) čarodějnice je docela stuped z nich lol
Díky ještě jednou a za pomoci Teď vím, kdy přijde: D Jde Bluemoon |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj jsem nová do fóra. Nainstalovány Belkin USB adaptér na PC (WinXP) a jsem s použitím Plantronics headset na přístup Skype. Pracoval po dobu 2 dnů. Teď, když se snažím připojit msg říká "zařízení uzavře spojení". Zkoušel jsem odinstalovat několikrát, ale stejný problém. Pak jsem se pokusil můj notebook (Vista). Párované úspěšně, ale na zvukové kartě v zařízení Bluetooth 3xxPlantronics Bluetooth Handa zdarma Audio ukazuje rozpojeny a pokud zkusím připojit sahá až odpojeny.
Jedu s tímto blázen!
|
|
|
|||
|
|||
|
Start nové vlákno se svým problémem nejsou únos jiného, a dvakrát zkontrolujte datum poslední příspěvek, protože většina uživatelů bude mít rozmrzelí když kodrcat velmi starých míst.
|