![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački Ja sam muško 15 godina starog sa novim laptop .... To je Acer stremiti 3690
Bilo kakva pomoć na ovom Mater je vrlo dobrodošla BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Ako ja predlažemo klizna Prekidač bih da se manje od helpful? ;-) Lol Im 'ne siguran što je točno problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neke acers su opremljeni sa prebaciti ali nisu opremljena plavi zub hardver kao što su to opcijskog extra, nade i pomogao
| |||
| |||
| Ako to je slučaj provjerite pod mrežnim vezama Start - Control Panel - Network connections. ako su šanse za ikonu Bluetooth mreže ne dolazi do onda ga nemate. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam momci svojim savjetima je super i ja sada znam da je ne imati bluetooth hardver (samo prebaciti AHA) vještica je kinda stuped njih lol Hvala opet i za bilo kakvu pomoć sad znam gdje doći: D Regards Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Zdravo ja sam novi na forumu. Imati instaliran Belkin USB adapter na PC (WinXP) i sam koristeći Plantronics slušalice za pristup Skype. Radili za 2 dana. Sada kada JA pokušati spojiti poruka kaže "uređaja zatvorite veze". Deinstaliranju Pokušao sam nekoliko puta, ali isti problem. Tada sam pokušao moj laptop (Vista). Upareni uspješno ali na audio karticu u Bluetooth uređajima 3xxPlantronics Bluetooth Handa free Audio pokazuje isključen i ako se pokušam spojiti ide natrag u prekinute. Idem luda sa ovim! |
|
| |||
| |||
| Započnite novu thread sa svojim problemom ne oteti drugome, i provjeriti datum na zadnji post jer većinu korisnika će dobiti annoyed ako džomba jako stare postove. |