![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys Én egy 15 éves férfi egy új laptop .... Ez egy Acer Aspire 3690
Minden segítséget ebben a mater nagyon üdvözlendő BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Ha azt mutatják, csúszó a kapcsolót is, hogy lehet kevesebb, mint az információ? ;-) Lol Nem tudom, mi a probléma pontosan? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Néhány acers fel vannak szerelve a kapcsolót, de nincsenek felszerelve a blue tooth hardver, mivel ez egy választható extra, remélem, segített
| |||
| |||
| Ebben az esetben ellenőrizze a hálózati kapcsolatok Start - vezérlőpult - hálózati kapcsolatok. esélyei vannak, ha egy ikon a Bluetooth hálózati nem jön ki, akkor nem kell azt. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a tanácsot srácok nagy volt, és én most tudom, hogy ne a Bluetooth hardver (csak a switch aha) boszorkány is kinda stuped is lol Köszönet újra, és minden segítséget Most már tudom, hogy hol jönnek: D Regards Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Szia én vagyok az új fórum. Telepítette Belkin USB adapter a PC (WinXP), és használok egy Plantronics headset hozzáférési Skype. Megmunkált 2 napig. Most, amikor megpróbálok kapcsolódni msg mondja "device szoros a kapcsolat." Próbáltam eltávolítani, több alkalommal, de ugyanaz a probléma. Ezután megpróbáltam én laptop (Vista). Párosított sikeres, de a hang fülön Bluetooth eszközök Bluetooth 3xxPlantronics Handa szabad Audio mutatja kapcsolni, és ha megpróbálok kapcsolódni megy vissza kapcsolni. I'm going crazy e! |
|
| |||
| |||
| Új szál indítása az Ön problémája nem megrabol másik, és ellenőrizze a dátum és az utolsó utáni, mivel a legtöbb felhasználó lesz bosszús, ha bump nagyon régi hozzászólásokat. |