![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה אני גבר בן 15 עם מחשב נייד חדש .... זוהי Acer שואפים 3690
כל עזרה בנושא זה mater מאוד בברכה BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| אם אני מציע הזזה הבורר לו להיות פחות מאשר מועיל? ;-) LOL אני לא בטוח מה בדיוק הבעיה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה הם acers מצויד עם הבורר, אך לא מצויד עם שן כחולה חומרה כמו אלה הן תוספת אופציונלית, מקווה עזרתי
| |||
| |||
| אם זה המקרה לבדוק תחת חיבורי רשת התחל - לוח הבקרה - חיבורי רשת. אם הסיכויים הם סמל Bluetooth עבור רשת לא לבוא אליך אז אתה לא חייב לעשות את זה. |
|
| |||
| |||
| אנו מודים לכם את העצה הייתה נהדרת ואני יודע עכשיו כי יש dont Bluetooth חומרה (רק להחליף את aha) היא מכשפה קצת stuped מהם LOL שוב תודה על כל העזרה כעת אני יודע לאן לבוא: D בברכה Bluemoon |
|
| |||
| |||
| היי אני חדש בפורום. התקנתי Belkin על מתאם USB למחשב (WinXP) ו AM באמצעות אוזניות Plantronics לגשת Skype. עבד 2 ימים. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הודעה אומר "לסגור את מכשיר הקשר". ניסיתי הסרת ההתקנה מספר פעמים, אך אותה בעיה. אז ניסיתי את Laptop (Vista). לזווג בהצלחה אבל שמע על הכרטיסייה 'התקני Bluetooth 3xxPlantronics Bluetooth Handa בחינם אודיו מופעים מנותק ואם אני מנסה להתחבר למותר לראש מנותק. אני משתגעת עם זה! |
|
| |||
| |||
| התחלה חדשה פתיל עם הבעיה שלך לא חטיפה של מישהו אחר, או בדוק את התאריך של ההודעה האחרונה, כי רוב המשתמשים יקבלו annoyed אם חבורה מאוד הודעות ישנות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Bluetooth dongle עזרה | ג 'ונגל-bhoy | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 3rd ינואר 2009 13:23 |
| Bluetooth לא זוהה? | Haun | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 31 דצמבר 2008 11:47 |
| Bluetooth הראש בחר | pest79456 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 23 יולי 2008 02:57 |
| Bluetooth | MrEsox | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 9th ינואר 2008 09:47 |
| Bluetooth blues | xenixmacos | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 26 יולי 2007 07:31 |
| שרשרת כלים | |
| |