![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys Aš esu vyras 15 metų su nauja laptopo .... Taip Acer Aspire 3.690
Bet šis Mater padėti labai sveikintina BlueMoon x |
|
| |||
| |||
| Jeigu aš siūlau stumdomas jungiklis būtų, kad negali būti mažesnis nei naudinga? ;-) Lol Nežinau, kas problema yra tiksliai? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kai acers yra įrengta jungiklį, bet nėra sumontuota mėlynas dantis aparatūros, nes jie neprivalomi extra, tikiuosi padėjo
| |||
| |||
| Jei tai atveju patikrinti pagal tinklo jungtys Start - Control Panel - Network Connections. tikimybė, jei "Bluetooth" tinklo piktograma nėra sugalvoti tuomet jūs neturite. |
|
| |||
| |||
| Thank you guys jūsų patarimų buvo daug ir dabar žinau, kad nereikės "Bluetooth" įranga (tiesiog pereiti aha) ragana yra kinda stuped jų lol Dar kartą ačiū ir už bet kokią pagalbą dabar aš žinau, kur ateiti: D Dėl BlueMoon |
|
| |||
| |||
| Hi I'm new to the forum. Įdiegta Belkin USB adapteris PC (WinXP) ir naudoju Plantronics headset naudotis "Skype". Dirbo 2 dienas. Dabar, kai bandau prisijungti msg sako "prietaisu glaudus ryšys". Bandžiau pašalinti keletą kartų, bet ta pati problema. Tada aš bandžiau my Laptop (Vista). Suporuoti sėkmingai, bet garso skirtuką "Bluetooth" prietaisai 3xxPlantronics Bluetooth Handa be garso rodo atjungti ir jei bandau prisijungti jis grįžta į atjungtas. I'm going crazy su šiuo! |
|
| |||
| |||
| Pradėti naują temą su savo problema, ne svetimą kito, ir du kartus patikrinti paskutinį pranešimą datą, nes dažniausiai vartotojai gaus erzinančio, jei jūs guzas labai senas žinutes. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bluetooth Dongle Pagalba | Jungle-bhoy | Networking, Modems & VoIP | 1 | 3 sausis 2009 13:23 |
| Bluetooth neaptinka? | Haun | General Hardware Chat | 6 | 31 gruodis 2008 11:47 |
| Bluetooth galvos rinkinys | pest79456 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 23 liepa 2008 02:57 |
| BlueTooth | MrEsox | Networking, Modems & VoIP | 2 | 9 sausis 2008 09:47 |
| Bluetooth Blues | xenixmacos | Networking, Modems & VoIP | 2 | 26 liepa 2007 07:31 |
| Temos įrankiai | |
| |