![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys Es esmu vīrietis 15 gadu vecs ar jaunu portatīvo datoru .... Tas ir Acer Aspire 3.690
Any help šajā mater ir ļoti atzinīgi BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Ja es iesaku bīdāmās slēdzis tas var būt mazāks, nekā palīdzēt? ;-) Lol Es neesmu pārliecināts, kāda problēma ir precīzi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| daži acers ir aprīkotas ar slēdzi, bet nav aprīkots ar zilo zobu datortehnika, tie ir papildaprīkojums, ceru, ka man palīdzēja
| |||
| |||
| Ja tas ir gadījumā pārbauda saskaņā ar tīkla savienojumiem Start - Control Panel - tīkla savienojumus. iespējas ir, ja Bluetooth tīkla ikona nenāk līdz tad tev nav tā. |
|
| |||
| |||
| Thank you guys padomu bija liels, un tagad es zinu, ka dont ir bluetooth aparatūra (tikai slēdzis aha) ragana ir kinda stuped no tām lol Paldies vēlreiz un jebkuru palīdzēt Tagad es zinu, kur var nonākt: D Regards Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Hi I'm new to forumā. Ir uzstādīti BELKIN USB adapteris uz PC (WinXP) un izmantoju Plantronics austiņu, lai piekļūtu Skype. Strādāja 2 dienas. Tagad, kad mēģinu pieslēgties msg saka "ierīce cieša saistība". Es mēģināju atinstalēt vairākas reizes, bet pati problēma. Tad es mēģināju manā klēpjdators (Vista). Dvīņu veiksmīgi, bet par audio cilni Bluetooth ierīces 3xxPlantronics Bluetooth Handa bez Audio rāda atvienots un, ja es mēģinātu savienot tā dodas atpakaļ uz atvienots. I'm going crazy ar šo! |
|
| |||
| |||
| Sākt jaunu tēmu ar savu problēmu nav nolaupīt svešu, un vēlreiz pārbaudiet dienas pēdējo ierakstu, jo lielākā daļa lietotāju saņems kaitina ja jums kliegt ļoti vecs posts. |
![]() |
|
| Bookmarks |