![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys
Jestem mężczyzn 15 lat starego z nowym laptopie .... Jest to Acer Aspire 3690
Wszelkie materiały na tej pomocy jest bardzo pozytywnie Bluemoon x
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli sugerować przesuwny przełącznik to, że może być mniejsza niż przydatna? Lol ;-)
Nie wiem, co dokładnie jest problem? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
niektóre acers są wyposażone w przełącznik, ale nie są wyposażone w sprzęt niebieski ząb te są opcjonalne zewnętrzne, nadziei i pomógł
|
|||
|
|||
|
W takim przypadku kontrola połączeń w ramach sieci: Start - Panel sterowania - połączenia sieciowe. szanse, jeśli ikonę Bluetooth sieć nie pojawią się następnie go nie masz.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thank you guys waszą radą było wielkie i wiem teraz, że dont mieć bluetooth sprzętu (tylko przełączyć aha) szkarłacica jest kinda stuped z nich lol
Jeszcze raz dziękujemy za pomoc i teraz wiem gdzie przyjść: D Regards Bluemoon |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć jestem nowym użytkownikiem forum. Zainstalowany Belkin USB w komputerze (WinXP) i jestem z użyciem zestawu słuchawkowego Plantronics dostępu do Skype'a. Pracował na 2 dni. Teraz, gdy próbuję się połączyć msg mówi "urządzenie zamknąć połączenie". Próbowałem odinstalowując kilka razy, ale sam problem. Wtedy próbował mój laptop (Vista). W połączeniu z sukcesem, ale na karcie audio Bluetooth Bluetooth 3xxPlantronics Handa wolne Audio pokazuje odłączony i przy próbie połączenia go sięga odłączony.
I'm going crazy z tego!
|
|
|
|||
|
|||
|
Zacznij nowy wątek ze swoim problemem nie uprowadzać drugiego i sprawdź datę ostatniego wiadomość, ponieważ większość użytkowników będzie denerwować jeśli bump bardzo starych postów.
|