![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti Sunt un bărbat 15 de ani, cu un nou laptop .... Este o Acer aspire 3690
Orice ajutor pe acest Mater este foarte binevenită BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Dacă i sugereze alunecare a comuta că ar fi mai mică de ajutor? ;-) Lol Nu sunt sigur ce problema este mai exact? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| unele acers sunt echipate cu comutator, dar nu sunt dotate cu albastru dinte hardware, deoarece acestea sunt o opţiune în plus, sperăm i ajutat
| |||
| |||
| Dacă acesta este cazul verifica în conexiunile de reţea Start - Control Panel - conexiunile de reţea. sansele sunt, dacă o pictogramă Bluetooth pentru reţeaua nu veni până atunci nu aveţi o. |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi sfatul a fost mare si am acum ştiu că au o dont Bluetooth hardware (doar trecerea aha) care este cam stuped a le lol Mulţumesc încă o dată şi pentru orice ajutor Acum ştiu unde să vină: D Ceea ce priveşte Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Salut Sunt nou pe forum. Au instalat Belkin adaptor USB de pe PC (WinXP) şi sunt, folosind un set de căşti Plantronics acces la Skype. A lucrat timp de 2 zile. Acum, când am încerca să se conecteze msg spune "dispozitiv de aproape de conexiune". Am incercat dezinstalarea un număr de ori, dar cu aceeaşi problemă. Apoi am încercat meu laptop (Vista). Pereche cu succes, dar pe tab-ul audio de la dispozitive Bluetooth 3xxPlantronics Bluetooth Handa liber audio arată deconectat şi dacă aş încerca să se conecteze merge înapoi la deconectat. Sunt nebun merge cu asta! |
|
| |||
| |||
| Începeţi un nou thread cu problema ta nu e un alt hijack, dublu control şi de la data ultimului post, pentru că cei mai mulţi utilizatori vor primi annoyed dacă ciocni foarte vechi de posturi. |
![]() |
|
| Marcaje |