![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci I am a male 15 rokov staré s novým notebookem .... Je to Acer Aspire 3690
Akákoľvek pomoc v tejto mater je veľmi privítala BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Ak naznačujú aj posuvné prepínače by to bolo menej ako užitočná? ;-) Lol Nie som si istý, čo presne je problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| acers niektoré sú vybavené prepínačom ale nie sú vybavené modrý zub hardvéru ako sú voliteľné extra, snad aj pomohol
| |||
| |||
| Je-li tomu tak kontrolu podľa sieťových pripojení Štart - Ovládací panel - Sieťové pripojenia. Šance sú-li na ikonu bluetooth sieť nemá prísť potom nebudete mať. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme, že ste vaše rady bola skvelá a ja teraz viem, že dont mať bluetooth hardware (iba prepínanie aha) čarodějnice je docela stuped z nich lol Vďaka ešte raz a za pomoci Teraz viem, kedy príde: D Ide Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Ahoj jsem nová do fóra. Nainstalovány Belkin USB adaptér na PC (WinXP) a jsem s použitím Plantronics headset na prístup Skype. Pracoval po dobu 2 dní. Teraz, keď sa snažím pripojiť msg hovorí "zariadenia uzavrie spojenie". Zkoušel jsem odinstalovat niekoľkokrát, ale ten istý problém. Potom som sa pokúsil môj notebook (Vista). Párované úspešne, ale na zvukovej karte v zariadení Bluetooth 3xxPlantronics Bluetooth Handa zdarma Audio ukazuje rozpojeniu a ak zkusím pripojiť siaha až odpojené. Jedu s týmto blázon! |
|
| |||
| |||
| Štart nové vlákno so svojím problémom nie sú únos iného, a dvakrát skontrolujte dátum posledný príspevok, pretože väčšina užívateľov bude mať rozmrzelí keď kodrcat veľmi starých miest. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bluetooth dongle pomoci | džungľa-bhoy | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 3. januára 2009 13:23 |
| Bluetooth nie je zistený? | Haun | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 31. decembra 2008 11:47 |
| Bluetooth sada hlavu | pest79456 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 23. júla 2008 02:57 |
| BlueTooth | MrEsox | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 9. januára 2008 09:47 |
| Bluetooth blues | xenixmacos | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 26. júla 2007 07:31 |
| Thread Tools | |
| |