![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки Ја сам мушко 15 година старог са новим лаптоп .... То је Ацер стремити 3690
Било каква помоћ на овом Матер је веома добродошла БЛУЕМООН кс |
|
| |||
| |||
| Ако ја предлажемо клизне прекидач бих да се мање од хелпфул? ;-) Лол Им 'не сигуран шта је тачно проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| неке ацерс су опремљени са пребацити али нису опремљена плави зуб хардвер као што су то опцијског екстра, наде и помогао
| |||
| |||
| Ако је то случај проверите под мре? Ним везама Старт - Цонтрол Панел - Нетуорк цоннецтионс. ако су шансе за икону Блуетоотх мреже не долази до онда га немате. |
|
| |||
| |||
| Хвала вам момци својим саветима је супер и ја сада знам да је не имати блуетоотх хардвер (само пребацити Аха) вештица је кинд ступед њих лол Хвала опет и за било какву помоћ сад знам где да дође: Д Регардс Блуемоон |
|
| |||
| |||
| Здраво ја сам нови на форуму. Имати инсталиран Белкин УСБ адаптер на ПЦ (УинКСП) и сам помоћу Плантроницс слушалице за приступ Скыпе. Радили за 2 дана. Сада када ЈА пробати спојити порука каже "уређаја затворите везе". Деинсталирању Покушао сам неколико пута, али исти проблем. Тада сам покушао мој лаптоп (Виста). Упарени успешно али на аудио картицу у Блуетоотх уређајима 3ксксПлантроницс Блуетоотх Ханд фрее Аудио показује искључен и ако се покушам спојити иде назад у прекинуте. Идем луда са овим! |
|
| |||
| |||
| Започните нову тхреад са својим проблемом не отети другоме, и да проверите датум на задњи пост јер већину корисника ће добити анноыед ако џомба јако старе постове. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Блуетоотх донг помоћ | џунгла-бхоы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 3 јануар 2009 13:23 |
| Блуетоотх није откривена? | Хаун | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 31 децембар 2008 11:47 |
| Блуетоотх хеад сет | пест79456 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 2 | 23. јула 2008 02:57 |
| Блуетоотх | МрЕсокс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 9 јануар 2008 09:47 |
| Блуетоотх блуес | ксениксмацос | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 26. јула 2007 07:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |