![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar Ben bir erkek 15 yaşında yeni bir dizüstü bilgisayar ile .... pm Bu bir Acer Aspire 3690
Bu okul hakkında herhangi bir yardım çok kapımız BLUEMOON x |
|
| |||
| |||
| Eğer i geçiş sürgülü öneririz bu yararlı daha az olabilir? ;-) Lol Ben sorunu tam olarak ne olduğundan emin değilim? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bazı acers anahtar ama monte Bu, isteğe bağlı bir ekstra, Hope I yardımcı olarak mavi diş donanım ile donatılmış değildir
| |||
| |||
| Bu ağ bağlantıları Başlat - denetim masası - ağ bağlantıları altında durumunda's check. Bluetooth ağı için bir simge sonra onu yok kadar kendisinden değil şansı var. |
|
| |||
| |||
| Sizin tavsiye büyük ve ben teşekkür ederim çocuklar artık bir dont Bluetooth donanım (sadece geçiş Aha) cadı olduğunu çok onların stuped lol var Tekrar teşekkürler ve her türlü yardım için şimdi nerede gelip biliyorum: D Regards Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Merhaba ben foruma yeni oldum. Var PC (WinXP) ve Belkin USB adaptör yüklü Skype erişmek için bir Plantronics kulaklık kullanıyorum. 2 gün boyunca çalıştı. Şimdi ben msj bağlanmaya çalıştığınızda "cihaz" bağlantı yakın söylüyor. Ben kez bir dizi kaldırma, ama aynı sorun çalıştı. Sonra denedim ve Laptop (Vista). Başarıyla ancak Eşleştirilmiş 3xxPlantronics Bluetooth Handa serbest Ses ve kesilir gösterir eğer bunu geri kesilir gider bağlanmaya çalıştığınızda Bluetooth cihazlarda ses sekmesinde. Ben deli bu olacak! |
|
| |||
| |||
| Sorununuzu yeni bir iplik Başlat'ı Eğer çok eski mesajlar iterek, çünkü çoğu kullanıcı rahatsız olacaktır başka, ve çift son yazının tarihini kontrol gasp yoktur. |