![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Я чоловік 15 років з новим ноутбуком .... Це Acer Aspire 3690
Будь-яка допомога з цього Mater бажаний BlueMoon X |
|
| |||
| |||
| Якщо я пропоную розсувних перемикач, що б бути менше, ніж корисна? ;-) LOL Я не впевнений, що проблема саме? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Деякі Ар забезпечені перемикачем, але не оснащені синім зубом апаратних оскільки вони є додатковою опцією, сподіваюся, мені допомогло
| |||
| |||
| Якщо це саме той випадок перевірити відповідність мережних підключень Пуск - Панель управління - Мережеві підключення ". шансів, якщо значок Bluetooth мережа не з'являється тоді ви не маєте його. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці ваших порад було чудово, і я тепер знаю, що є Dont Bluetooth металовироби (тільки перемикач AHA), відьма, цікаве stuped з них LOL Ще раз спасибі і за будь-яку допомогу тепер я знаю, куди приходять: D Regards Bluemoon |
|
| |||
| |||
| Привіт Я новачок у форумі. Белкин встановлений адаптер USB на ПК (WinXP) і М. Використання гарнітури Plantronics для доступу до Skype. Працював протягом 2 днів. Тепер, коли я намагаюся з'єднати Msg говорить: "пристрій тісні зв'язки". Я спробував видалити кілька разів, але ж проблема. Потім я спробував моїм ноутбуком (Vista). Парні успішно, але на вкладці Аудіо Bluetooth пристрої Bluetooth 3xxPlantronics Хандо безкоштовний аудіо показує відключені і якщо я намагаюся з'єднати вона сягає корінням відключений. Я божеволію з цим! |
|
| |||
| |||
| Початок нового потоку з вашою проблемою не викрадення чужого, і двічі перевірте дату останнього посту, оскільки більшість користувачів отримають прикро, якщо ви збільшите дуже старі посади. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Bluetooth Dongle допомогу | Джунглі-bhoy | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 січня 2009 13:23 |
| Bluetooth не виявлено? | Haun | Генеральний обладнання чат | 6 | 31 грудня 2008 11:47 |
| Bluetooth голову набір | pest79456 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 23 липня 2008 02:57 |
| BlueTooth | MrEsox | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 9 січня 2008 09:47 |
| Bluetooth блюз | xenixmacos | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 26 липня 2007 07:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |