![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Е, ние имаме една БТ Homehub, както може би предположил от заглавието на темата. Но този работи перфектно, докато един в къщата на чичо не е така. Центърът случайно спре предаването на безжичен сигнал (всички светлини в предната част престой нормата) и компютърът спира тя признава, след това започва отново, работи за 15 секунди след което спира отново. В странно нещо е, че само шевовете да го направя след около 8:30 ч. и си абсолютно глоба през деня. Ако център губи връзката с Интернет, то трябва поне да водят предаване на безжичния сигнал, нали? Така WTF не е наред с проклетото нещо? О, да, и още нещо. Той заменя стандартния гъвкав кабел с много по-гъвкава и много по-дебел сплетен един от Maplins. Може ли да бъде липсата на гъвкавост на нов кабел, който причинява някаква връзка проблем? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| той не трябва да се rearly кабела, освен ако няма връзка в насипно състояние, както ако беше нещо не е наред с кабел, то няма да работи на всички. Опитвал ли си на център с друг компютър за да види дали безжичната се на разстояние в същото време с различни компютри? тъй като тя може да бъде нещо общо с безжичната карта в компютъра.
| |||
| |||
| Ами аз си мислех още по подобие на това е много temperemental връзка duw към контактите са твърде отдалечени едно но може би не, че така или иначе. Да го прави същото с 3 различни лаптопи Ive опита му в даден момент; си много странно как тя просто спира да работи всяка вечер .... Можете да настроите часовник от него ... |
|
| |||
| |||
| аз съм притежавате БТ homehub но тя би могла да търся софтуер за обновяване, а ако имаш БТ да се убедим и я поставят, те могат да зададете на един до актуализация през нощта, когато си не на него, но си чичовци ще се актуализира по време на 8.30pm, това ще доведе до това да се рестартира и по тази причина може да загубите си безжичния сигнал за известно време, с безжичен рутер ми, щом става дума за аз мога recive безжичен сигнал за около 15 секунди, за да , след което тя ще премине като ADSL връзка е онлайн, а моята безжична ще се върне на или се опитайте да сравняване на модели на своите центрове може да имате по-нова център значи, че вашият чичо (обикновено номер на модела са на стикер на гърба или под главината) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всички къщи са различни, така, само защото тя работи в една не означава, че ще работи в друга. Стени, подове, TV / мобилен стълбове, микровълнови печки, мобилни телефони и т.н. всички те оказват влияние на сигнала.
Колко далече е компютър от homehub? Звучи като обхват въпрос също може да бъде проблем намеса така за вход в полето и промяна на безжичен канал, 11 обикновено работи най-добре за мен, други домакински уреди са склонни да се зададе на канала 1/6 така ги избегнем. Ако проблемът продължава, след това получи homehub замениха с БТ или да получите по-добра марка резервни части рутер. В Belkin N Series тук> http://www.ebuyer.com/product/132751 имат много силен безжичен сигнал и са много добри, всеки клиент имах с лош сигнал е сортирани с един от тях. Също така, ако сте щастливи да го направят премахване на безжичната сигурност прави обхват и надеждност, много, много по-добре. При търговията на разстояние за сигурност все пак. Моята система: Hybr! Г
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Epson Stylus C62 - Помощ! Малко парче падна в принтера и не мога да го! | millindawilliams | Digital Imaging & Принтери | 0 | 19 Юни 2009 14:44 |
| Парче от VUNDO история | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 0 | 10 Юни 2008 14:54 |
| Глупости игра окончания | redden137 | PC & конзолата Gaming | 13 | 20 януари 2008 16:39 |
| Стига глупости кажи ми защо! | marsay001 | Графика на карти & Монитори | 6 | 15 Jan 2008 08:43 |
| Router IP и DNS адреси - F "@ £ $ ING глупости | supergibbon | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 11 Юли 2007 10:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |