menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Bt Homehub kus kecy ... Nebo snad ne?

Reply

Thread Nástroje
Old 24. května 2008, 16:46
Člen Skupina

Default Bt Homehub kus kecy ... Nebo snad ne?

OK. Tak jsme se dostali BT Homehub, jak jste možná vytušil z názvu závitu. Ale to je pracovní dokonale, že ten můj strýc v domě není. Náboje náhodně zastaví předávání bezdrátovým signálem (všechna světla na přední zůstat normální) a počítač přestane uznává to, pak to začne znovu, funguje po dobu 15 sekund, pak se zastaví znovu. Divné, co to je pouze švy na to asi po 8:30 hod. a jeho naprosto pokuty v průběhu dne. Pokud je náboj ztrácel na připojení k internetu, měl by alespoň udržet přenášet bezdrátový signál, že jo? Wtf tak je to s tu věc?

Ach ano, a ještě jedna věc. Je to nahrazuje standardní flexibilní kabel s mnohem méně flexibilní a mnohem silnější pletená jeden z Maplins. Mohl by to být non-pružnost nového kabelu, který to způsobuje nějaké spojení problém?
Old 24. května 2008, 17:28
Dárce Skupina

nemělo by být rearly kabel, pokud je volné spojení, jako kdyby to bylo něco špatného na kabelu, že nebude fungovat vůbec. Zkoušeli jste náboje s různými počítači, zda je bezdrátová se mimo současně s jinými počítači? protože by to mohlo být něco do činění s bezdrátovou kartu v počítači.

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 24. května 2008, 17:36
Člen Skupina

Tak jsem myslel stejným způsobem by bylo velmi temperemental připojení duw s kontakty je příliš daleko od sebe, ale asi ne, že ne. Jo to stejné 3 různých notebooků Ive pokusili na ní v určitém okamžiku, a jeho opravdu divný, jak to prostě přestane pracovat každý večer .... můžete nastavit své hodiny, které ji ...
Old 25. května 2008, 01:07
Člen Skupina

i dont vlastní bt homehub, ale může se software pro vyhledávání aktualizací, a pokud máš BT přijít kola a postavil jej mohou ze nastavit jeden až aktualizovat během noci, kdy se nikoli na to, ale vaši strýcové aktualizuje v okamžiku 8.30PM, to způsobí, že se znovu a to je důvod, proč byste mohli ztratit bezdrátového signálu za chvilku s mým bezdrátový router, jakmile dojde i na možné recive bezdrátového signálu za zhruba 15 sekund , pak půjde jako ADSL připojení je online, a můj bezdrátový budou vracet na

nebo zkuste porovnáním modelů vaše huby můžete mít novější náboje pak váš strýc (obvykle se jedná o model čísla jsou na štítku na zadní či spodní straně náboje)
Old 25. května 2008, 03:06
Administrátor Skupina

Všechny domy jsou různé tak jen proto, že pracuje v jedné neznamená, že bude pracovat v jiné zemi. Stěny, podlahy, TV / mobilní stožáry, mikrovlny, mobilní telefony, a tak pro všechny ovlivňují signál.

Jak daleko je od PC homehub?

Zní to jako řadu otázka by mohla být i otázka rušení tak přihlášení do rámečku a změna bezdrátových kanálů, 11 normálně funguje nejlépe pro mě, jiná zařízení v domácnosti mají sklon být nastavena na kanálech 1-6 tak vyvarovat se jich.

Pokud problém přetrvává i poté získáte homehub přeměnily by BT nebo lépe díly značkové router. V Belkin N série zde> http://www.ebuyer.com/product/132751 mají velmi silný bezdrátový signál a jsou velmi dobré, každý zákazník jsem se špatný signál byl tříděn s jedním z nich.

Také, pokud máte rádi, tak odstranění bezdrátového zabezpečení činí rozsah a spolehlivost mnohem, mnohem lepší. Na obchodu se z bezpečnostních ačkoli.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to! millindawilliams Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 19. června 2009 14:44
A kousek VUNDO historie evilfantasy Virus, spyware a bezpečnost 0 10. června 2008 14:54
Dobroto hra koncovky redden137 PC a herní konzole 13 20 leden 2008 16:39
Nekecej řekni mi proč! marsay001 Graphics Cards & Monitory 6 15. ledna 2008 08:43
Router IP adresy a DNS - F '@ $ £ ing. svinstvo supergibbon Sítě, Modemy & VoIP 3 11. červenec 2007 10:56
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.