![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| OK. Tak jsme se dostali BT Homehub, jak jste možná vytušil z názvu závitu. Ale to je pracovní dokonale, že ten můj strýc v domě není. Náboje náhodně zastaví předávání bezdrátovým signálem (všechna světla na přední zůstat normální) a počítač přestane uznává to, pak to začne znovu, funguje po dobu 15 sekund, pak se zastaví znovu. Divné, co to je pouze švy na to asi po 8:30 hod. a jeho naprosto pokuty v průběhu dne. Pokud je náboj ztrácel na připojení k internetu, měl by alespoň udržet přenášet bezdrátový signál, že jo? Wtf tak je to s tu věc? Ach ano, a ještě jedna věc. Je to nahrazuje standardní flexibilní kabel s mnohem méně flexibilní a mnohem silnější pletená jeden z Maplins. Mohl by to být non-pružnost nového kabelu, který to způsobuje nějaké spojení problém? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nemělo by být rearly kabel, pokud je volné spojení, jako kdyby to bylo něco špatného na kabelu, že nebude fungovat vůbec. Zkoušeli jste náboje s různými počítači, zda je bezdrátová se mimo současně s jinými počítači? protože by to mohlo být něco do činění s bezdrátovou kartu v počítači.
| |||
| |||
| Tak jsem myslel stejným způsobem by bylo velmi temperemental připojení duw s kontakty je příliš daleko od sebe, ale asi ne, že ne. Jo to stejné 3 různých notebooků Ive pokusili na ní v určitém okamžiku, a jeho opravdu divný, jak to prostě přestane pracovat každý večer .... můžete nastavit své hodiny, které ji ... |
|
| |||
| |||
| i dont vlastní bt homehub, ale může se software pro vyhledávání aktualizací, a pokud máš BT přijít kola a postavil jej mohou ze nastavit jeden až aktualizovat během noci, kdy se nikoli na to, ale vaši strýcové aktualizuje v okamžiku 8.30PM, to způsobí, že se znovu a to je důvod, proč byste mohli ztratit bezdrátového signálu za chvilku s mým bezdrátový router, jakmile dojde i na možné recive bezdrátového signálu za zhruba 15 sekund , pak půjde jako ADSL připojení je online, a můj bezdrátový budou vracet na nebo zkuste porovnáním modelů vaše huby můžete mít novější náboje pak váš strýc (obvykle se jedná o model čísla jsou na štítku na zadní či spodní straně náboje) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všechny domy jsou různé tak jen proto, že pracuje v jedné neznamená, že bude pracovat v jiné zemi. Stěny, podlahy, TV / mobilní stožáry, mikrovlny, mobilní telefony, a tak pro všechny ovlivňují signál.
Jak daleko je od PC homehub? Zní to jako řadu otázka by mohla být i otázka rušení tak přihlášení do rámečku a změna bezdrátových kanálů, 11 normálně funguje nejlépe pro mě, jiná zařízení v domácnosti mají sklon být nastavena na kanálech 1-6 tak vyvarovat se jich. Pokud problém přetrvává i poté získáte homehub přeměnily by BT nebo lépe díly značkové router. V Belkin N série zde> http://www.ebuyer.com/product/132751 mají velmi silný bezdrátový signál a jsou velmi dobré, každý zákazník jsem se špatný signál byl tříděn s jedním z nich. Také, pokud máte rádi, tak odstranění bezdrátového zabezpečení činí rozsah a spolehlivost mnohem, mnohem lepší. Na obchodu se z bezpečnostních ačkoli. Můj systém: Hybr! D
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Epson Stylus C62 - Help! A malý kousek spadl do tiskárny a nemůžu si to! | millindawilliams | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 0 | 19. června 2009 14:44 |
| A kousek VUNDO historie | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 0 | 10. června 2008 14:54 |
| Dobroto hra koncovky | redden137 | PC a herní konzole | 13 | 20 leden 2008 16:39 |
| Nekecej řekni mi proč! | marsay001 | Graphics Cards & Monitory | 6 | 15. ledna 2008 08:43 |
| Router IP adresy a DNS - F '@ $ £ ing. svinstvo | supergibbon | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 11. červenec 2007 10:56 |
| Thread Nástroje | |
| |