![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Εντάξει. Λοιπόν, έχουμε ένα BT Homehub, όπως μπορεί να έχετε μαντέψει από τον τίτλο του το νήμα. Αλλά thats εργασίας τέλεια, ενώ η μία στο σπίτι του θείου μου δεν είναι. Ο κόμβος τυχαία σταματάει να εκπέμπει ένα ασύρματο σήμα (όλα τα φώτα στο μέτωπο διαμονή κανονική) και ο υπολογιστής σταματά να αναγνωρίζει αυτό, τότε αρχίζει και πάλι, τα έργα για 15 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια σταματά και πάλι. Το παράξενο είναι ότι μόνο οι ραφές να το κάνουμε μετά από περίπου 8:30 μ.μ. και την απολύτως προστίμου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν ο κόμβος ήταν να χάσει τη σύνδεση με το Διαδίκτυο, θα πρέπει τουλάχιστον να τηρούν την ασύρματη μετάδοση σημάτων, έτσι; Έτσι WTF πρόβλημα με το καταραμένο πράγμα;; Ω ναι και ένα άλλο πράγμα. Είναι το πρότυπο αντικαθίσταται ευέλικτο καλώδιο με πολύ λιγότερο ευέλικτη και πολύ πιο χοντρές πλεκτά μία από Maplins. Θα μπορούσε να είναι η μη ευελιξία του νέου καλωδίου που της προκαλεί κάποια σχέση πρόβλημα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| rearly δεν θα πρέπει να είναι το καλώδιο, αν δεν υπάρχει μια σύνδεση χαλαρό, σαν να ήταν κάτι λάθος με το καλώδιο, δεν θα λειτουργούν καθόλου. Έχετε δοκιμάσει το hub με ένα διαφορετικό υπολογιστή για να δούμε αν η ασύρματη off κάνει την ίδια στιγμή με διαφορετικούς υπολογιστές; διότι θα μπορούσε να είναι κάτι να κάνει με την ασύρματη κάρτα στον υπολογιστή.
| |||
| |||
| Λοιπόν σκεφτόμουν περισσότερο προς την κατεύθυνση του να είναι μια πολύ temperemental σύνδεση duw με τις επαφές να είναι υπερβολικά μεγάλο, αλλά ίσως δεν το ότι έτσι κι αλλιώς. Ναι, θα κάνει το ίδιο σε 3 διαφορετικά laptops IVe προσπάθησε για αυτό κάποια στιγμή? Τα πραγματικά περίεργο πώς ακριβώς στάσεις εργασίας κάθε βράδυ .... μπορείτε να ρυθμίσετε το ρολόι από αυτό ... |
|
| |||
| |||
| i dont δικό bt homehub αλλά θα μπορούσε το λογισμικό που ψάχνουν για μια ενημέρωση, και εάν έχεις BT να συνέρχομαι και που θα συσταθεί, μπορεί να του που σας μία μέχρι να ενημερώσετε κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν δεν σας σε αυτό, αλλά σας θείους θα ενημερώσει κατά τον χρόνο της 8.30PM, αυτό θα προκαλέσει την επανεκκίνηση του και αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να χάσουν το ασύρματο σήμα για λίγο, με ασύρματο router μου, από τη στιγμή που πρόκειται για i μπορεί recive ένα ασύρματο σήμα για περίπου 15 δευτερόλεπτα για να , τότε θα προχωρήσουμε ως την ADSL σύνδεση έρχεται σε απευθείας σύνδεση, και μου ασύρματο θα επανέλθει στις ή να δοκιμάσετε τη σύγκριση των μοντέλων σας κόμβους μπορεί να έχετε μια νεότερη κόμβο θείος σου τότε (συνήθως το μοντέλο αριθμοί για ένα αυτοκόλλητο στο πίσω ή κάτω από τον ομφαλό) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όλα τα σπίτια είναι τόσο διαφορετικά, μόνο και μόνο επειδή δουλεύει σε έναν δεν σημαίνει ότι θα εργαστούν σε μια άλλη. Οι τοίχοι, τα πατώματα, tv / κινητές κεραίες, μικροκύματα, κινητά τηλέφωνα και ούτω καθ 'όλα επηρεάζουν σήμα.
Πόσο μακριά είναι το PC από το homehub; Ακούγεται σαν μια σειρά το θέμα, θα μπορούσε επίσης να αποτελέσει ζήτημα παρέμβαση ώστε να συνδεθείτε και να αλλάξετε τη θέση ασύρματο κανάλι, 11 συνήθως λειτουργεί καλύτερα για μένα, οι άλλες οικιακές συσκευές που τείνουν να είναι σχετικά με τους σταθμούς, ώστε 1-6 αποφυγή τους. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται και μετά σε πιάνει το homehub ανταλλαχθούν με ΒΤ ή έχετε μια καλύτερη δευτερογενή αγορά επωνύμων δρομολογητή. Η σειρά N Belkin εδώ> http://www.ebuyer.com/product/132751 έχουν ένα πολύ ισχυρό μήνυμα και ασύρματο είναι πολύ καλές, κάθε πελάτης που είχα με κακό μήνυμα ήταν ταξινομημένο με μία από αυτές. Επίσης, αν είστε στην ευχάριστη θέση να το πράξει άρση ασύρματης ασφάλειας και της αξιοπιστίας φάσμα κάνει πολύ, πολύ καλύτερα. Σε μια από τις συναλλαγές για την ασφάλεια, όμως. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Epson Stylus C62 - Βοήθεια! Ένα μικρό κομμάτι έπεσε σε εκτυπωτή και δεν μπορείτε να πάρετε το! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | 19 Ιουν 2009 14:44 |
| Ένα κομμάτι της ιστορίας VUNDO | evilfantasy | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 0 | 10 Ιουν 2008 14:54 |
| Χάλια παιχνίδι καταλήξεις | redden137 | PC & Console Gaming | 13 | 20 Ιαν 2008 16:39 |
| Κόψτε τα χάλια μου πει για ποιο λόγο! | marsay001 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 15 Ιαν 2008 08:43 |
| Router διευθύνσεις IP και DNS - ΣΤ '@ $ £ σης χάλια | supergibbon | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 11 Ιουλ 2007 10:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |