manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Bt Homehub komad sranje ... Ili je to?

Reply

Thread Tools
Old 24 svi 2008, 16:46
Member Group

Default Bt Homehub komad sranje ... Ili je to?

U redu. Pa smo je dobio BT Homehub, kao što ste možda pogoditi iz naslova u nit. Ali taj rade savršeno, dok je jedno u mom stricu kuću nije. Srž nasumi zaustavlja prenošenje signala bežične (sva svjetla na prednjem ostati normalna) i računalo prestaje priznajući ga, zatim ga počne opet radi za 15 sekundi, a zatim prestaje ponovno. The wierd stvar je to samo šavova to učiniti nakon oko 8:30 i njegove apsolutno u redu tijekom dana. Ako je koncentrator gubljenja priključak za internet, trebala bi barem zadržati bežičnog prijenosa signala, zar ne? Pa wtf is wrong sa osuditi stvar?

Ah da i još jedna stvar. On je zamijenio standardni savitljivi kabel sa mnogo manje fleksibilan i mnogo deblji opleten jedan iz Maplins. Mogao je biti ne-fleksibilnost novi kabel koji je uzrok nekih veza problem?
Old 24 svi 2008, 17:28
Donatorska Grupa

ne bi trebao biti rearly kabel, osim ako nema veze labave, kao da je nešto krivo s kabelom, ne bi djelo uopće. Jeste li pokušao koncentrator s drugom računalu da vidim ako radi bežična off istodobno s različitim računalima? jer bi se moglo nešto napraviti sa bežična kartica u računalu.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 24 svi 2008, 17:36
Member Group

Pa sam mislio više uzduž linije od njega se vrlo temperemental veza duw na kontakte bitak previše udaljeni, ali njegova je vjerojatno da ne anyway. Da to je isti sa 3 različita laptop Ive pokušao na njega u nekom trenutku; njegove stvarno čudno kako to rade samo zaustavlja svaku večer .... možete podesiti sat po tome ...
Old 25 svi 2008, 01:07
Member Group

ja dont posjeduju BT homehub ali Internet mogao softvera u potrazi za ažuriranje, a ako imaš BT doći okrugla i stavi ga, oni svibanj of podesiti jedan do ažuriranje tijekom noći kad nisu na njoj, ali vaš uncles će se ažurirati u vrijeme 8:30, to će uzrokovati da restart i to je razlog zašto možete izgubiti bežičnu signal za neko vrijeme, uz moj bežični ruter, čim je riječ o mogu recive bežični signal za oko 15 sekundi na , onda će ići što je ADSL veza online dolazi, i moje će se vratiti beľične na

ili pokušajte uspoređivanje modela vašeg koncentratore ste možda noviju koncentrator vaš stric (obično model brojevi su na naljepnici na leđa ili ispod koncentrator)
Old 25 svi 2008, 03:06
Administrator Group

Sve kuće su različite tako samo zato što radi u jednoj ne znači da će raditi u drugoj. Zidova, podova, tv / mobitel jarbola, mikrotalasi, mobiteli i tako utjecati na sve signala.

Koliko daleko je od homehub PC?

Zvuči kao raspon tema, mogao bi biti problem tako prijavu smetnji na promjenu kutija i bežični kana, 11 normalno radi najbolje za mene, druga domaćinstva uređaji imaju tendenciju da se podesiti na 1-6 kanale pa ih izbjegavajte.

Ako se problem i tada dobiti homehub swapped po BT ili dobiti bolji aftermarket branded ruter. The Belkin N serija ovdje> http://www.ebuyer.com/product/132751 imaju vrlo snažan i bežični signal je vrlo dobra, svaki kupac sam imao loš signal sa poredano je s jednom od njih.

Isto tako ako ste sretni da to uradi za uklanjanje bežične sigurnosti i pouzdanosti raspon čini puno, puno bolje. U trgovini off za sigurnost ipak.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gramofonska igla Epson C62 - Help! A mali komadić pao u pisač, a ja ne mogu dobiti Internet vanjska strana! millindawilliams Digital Imaging & Pisači 0 19. lipnja 2009 14:44
A komad VUNDO povijest evilfantasy Virus, Spyware i sigurnost 0 10. lipnja 2008 14:54
Sranje igra završetke redden137 PC & konzole Igre 13 20 siječanj 2008 16:39
Izrežite sranje mi reći zašto! marsay001 Graphics Cards & Monitors 6 15 siječanj 2008 08:43
Router IP i DNS adresa - F '@ $ £ ing. sranje supergibbon Networking, Modemi & VoIP 3 11. srpnja 2007 10:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.