![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U redu. Pa smo je dobio BT Homehub, kao što ste možda pogoditi iz naslova u nit. Ali taj rade savršeno, dok je jedno u mom stricu kuću nije. Srž nasumi zaustavlja prenošenje signala bežične (sva svjetla na prednjem ostati normalna) i računalo prestaje priznajući ga, zatim ga počne opet radi za 15 sekundi, a zatim prestaje ponovno. The wierd stvar je to samo šavova to učiniti nakon oko 8:30 i njegove apsolutno u redu tijekom dana. Ako je koncentrator gubljenja priključak za internet, trebala bi barem zadržati bežičnog prijenosa signala, zar ne? Pa wtf is wrong sa osuditi stvar? Ah da i još jedna stvar. On je zamijenio standardni savitljivi kabel sa mnogo manje fleksibilan i mnogo deblji opleten jedan iz Maplins. Mogao je biti ne-fleksibilnost novi kabel koji je uzrok nekih veza problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne bi trebao biti rearly kabel, osim ako nema veze labave, kao da je nešto krivo s kabelom, ne bi djelo uopće. Jeste li pokušao koncentrator s drugom računalu da vidim ako radi bežična off istodobno s različitim računalima? jer bi se moglo nešto napraviti sa bežična kartica u računalu.
| |||
| |||
| Pa sam mislio više uzduž linije od njega se vrlo temperemental veza duw na kontakte bitak previše udaljeni, ali njegova je vjerojatno da ne anyway. Da to je isti sa 3 različita laptop Ive pokušao na njega u nekom trenutku; njegove stvarno čudno kako to rade samo zaustavlja svaku večer .... možete podesiti sat po tome ... |
|
| |||
| |||
| ja dont posjeduju BT homehub ali Internet mogao softvera u potrazi za ažuriranje, a ako imaš BT doći okrugla i stavi ga, oni svibanj of podesiti jedan do ažuriranje tijekom noći kad nisu na njoj, ali vaš uncles će se ažurirati u vrijeme 8:30, to će uzrokovati da restart i to je razlog zašto možete izgubiti bežičnu signal za neko vrijeme, uz moj bežični ruter, čim je riječ o mogu recive bežični signal za oko 15 sekundi na , onda će ići što je ADSL veza online dolazi, i moje će se vratiti beľične na ili pokušajte uspoređivanje modela vašeg koncentratore ste možda noviju koncentrator vaš stric (obično model brojevi su na naljepnici na leđa ili ispod koncentrator) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sve kuće su različite tako samo zato što radi u jednoj ne znači da će raditi u drugoj. Zidova, podova, tv / mobitel jarbola, mikrotalasi, mobiteli i tako utjecati na sve signala.
Koliko daleko je od homehub PC? Zvuči kao raspon tema, mogao bi biti problem tako prijavu smetnji na promjenu kutija i bežični kana, 11 normalno radi najbolje za mene, druga domaćinstva uređaji imaju tendenciju da se podesiti na 1-6 kanale pa ih izbjegavajte. Ako se problem i tada dobiti homehub swapped po BT ili dobiti bolji aftermarket branded ruter. The Belkin N serija ovdje> http://www.ebuyer.com/product/132751 imaju vrlo snažan i bežični signal je vrlo dobra, svaki kupac sam imao loš signal sa poredano je s jednom od njih. Isto tako ako ste sretni da to uradi za uklanjanje bežične sigurnosti i pouzdanosti raspon čini puno, puno bolje. U trgovini off za sigurnost ipak. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gramofonska igla Epson C62 - Help! A mali komadić pao u pisač, a ja ne mogu dobiti Internet vanjska strana! | millindawilliams | Digital Imaging & Pisači | 0 | 19. lipnja 2009 14:44 |
| A komad VUNDO povijest | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 10. lipnja 2008 14:54 |
| Sranje igra završetke | redden137 | PC & konzole Igre | 13 | 20 siječanj 2008 16:39 |
| Izrežite sranje mi reći zašto! | marsay001 | Graphics Cards & Monitors | 6 | 15 siječanj 2008 08:43 |
| Router IP i DNS adresa - F '@ $ £ ing. sranje | supergibbon | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 11. srpnja 2007 10:56 |
| Thread Tools | |
| |