![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai. Na, mes turime BT Homehub, kaip jūs galėjote atspėti iš pokalbio pavadinimą. Bet thats dirba puikiai, kadangi mano dėdė namas vieno nėra. Stebulės atsitiktinai sustoja perdavimo belaidžio tinklo signalo (visų priekyje likti normalus) ir kompiuterio žiburiai nustoja pripažinti jį, tada jis vėl prasideda darbai, 15 sek tada vėl sustoja. Keistas dalykas yra tai tik siūlės padaryti po to, kai apie 8:30 ir visiškai baudą per dieną. Jei stebulės praranda internetas, tai reikėtų bent jau išlaikyti perduodant bevielis, tiesa? Taigi WTF yra negerai su Damn Thing? Oh yes, ir dar vienas dalykas. Jis pakeičiamas standartas Lankstusis kabelis su daug mažiau lankstūs ir daug storesnis tinklelio vienas iš Maplins. Ar tai būtų ne lankstumo naujas kabelis tai daro kai kurios ryšio problemos natūra? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neturėtų būti rearly kabelis, jei yra ryšys purus, lyg tai buvo kažkas ne taip su kabeliu, tai nebus darbą visiems. Ar bandėte stebulės su kitu kompiuteriu, ar bevielis ar ne tuo pačiu metu su skirtingais kompiuteriais? nes ji gali būti kaip nors susiję su bevielio ryšio kortelės į kompiuterį.
| |||
| |||
| Na aš galvojau daugiau išilgai jos eilutės yra labai temperemental ryšys duw į kontaktų pernelyg toli vienas nuo kito, tačiau jos tikriausiai nebus, kad bet kuriuo atveju. Taip jis pats su 3 skirtingų nešiojamųjų kompiuterių Ive bandė ją tam tikru metu, jos tikrai keistai, kaip jis tiesiog nustoja veikti kiekvieną vakarą .... Jūs galite nustatyti savo laikrodį ir jis ... |
|
| |||
| |||
| I dont savo BT homehub bet jis galėtų ieškoti programinės įrangos atnaujinimą, ir jeigu turite BT ateiti apvalios formos ir ją įsteigti, jie gali nustatyti, kad nuo vienos iki atnaujintas per naktį, kai Jūsų nėra, bet savo dėdės bus atnaujinta bent iš 8:30 kartą, tai bus priežastis ją iš naujo, o tai kodėl tu gali prarasti savo belaidžio tinklo signalo for awhile, mano Wireless Router, kuo greičiau ji ateina galiu recive bevielį signalą maždaug 15 sekundžių , tada jis bus kaip ADSL connection ateis internete, ir mano bevielio ateis atgal arba pabandykite palyginti su savo centrais modelius galite turėti naujesnę Stebulės tada tavo dėdė (dažniausiai modelio numerius ant nugaros lipdukas arba po stebulės) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visi namai yra skirtingų, kad tik todėl, kad jis dirba, tai nereiškia, kad dirbs kitą. Sienos, grindys, TV / Mobilūs stiebai, Mikrobangų krosnelės, mobilieji telefonai ir tt visi paveikti signalo.
Kaip toli nuo homehub kompiuterio? Panašiai skambanti diapazone problema, taip pat gali būti kišimosi problemą, prisijunkite prie langelyje ir keisti belaid ¾ kanalas, 11 paprastai geriausiai tinka man, kiti namų apyvokos prietaisai turi tendenciją būti nustatyta kanalus 1-6 taip jų išvengti. Jei problema išlieka po to gauti homehub pavertė pagal BT ar geriau po pardavimo išsimokėtinai maršrutizatorių. BELKIN N serijos čia> http://www.ebuyer.com/product/132751 turi labai galinga bevielis ir yra labai gera, kiekvienas klientas turėjau su bloga signalas buvo surūšiuoti pagal vieną iš šių. Taip pat, jei jūs esate laimingas daryti pašalinti belaidžio saugumo ir patikimumo intervalas daro daug, daug geriau. Į kompromisą dėl saugumo nors. Mano sistema: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Epson Stylus C62 - Help! Dalelę nukrito į spausdintuvą ir I can't get it out! | millindawilliams | Digital Imaging & Printers | 0 | Birželis 19, 2009 14:44 |
| Nuo Vundo istorijos gabalas | evilfantasy | Virus, Spyware & Security | 0 | Birželis 10, 2008 14:54 |
| Crap žaidimo pabaigas | redden137 | PC & konsolės Žaidimai | 13 | 20 sausis 2008 16:39 |
| Cut šūdas Tell Me Why! | marsay001 | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 15 sausis 2008 08:43 |
| Router IP ir DNS adresus - F '@ £ $ Ing šūdas | supergibbon | Networking, Modems & VoIP | 3 | 11 liepa 2007 10:56 |
| Temos įrankiai | |
| |