![]() |
|
| |||
| |||
| Labi. Nu, mēs esam ieguvuši BT Homehub, kā jūs varētu uzminēt no nosaukuma pavedienu. Bet thats strādā perfekti, bet viens mans tēvocis mājā nav. Centrs nejauši apstājas nosūtīt bezvadu signālu (visi gaismu priekšā palikt normālā) un dators apstājas atzīstot to, tad tā sāk no jauna, strādā uz 15 sekundēm un tad apstājas vēlreiz. Dīvaini ir tas, ka tikai vīlēm, to darīt pēc apmēram 8:30 un tās pilnīgi soda laikā dienā. Ja hub viņš zaudē interneta pieslēgums, tai būtu vismaz saglabāt pārraides bezvadu signāls, vai ne? So WTF ir nepareizi ar damn lieta? Ak jā, un cita lieta. Viņš aizvieto standarta elastīgu kabeli ar daudz mazāk elastīga un daudz biezākas pīts viens no Maplins. Vai tas būtu bez elastīgumu jauna kabeļa tas rada sava veida savienojuma problēmu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tas nav rearly būt kabeli, ja vien nav savienojums brīvs, kā tas bija kaut kas nav kārtībā ar kabeli, tas nedarbojas vispār. Vai esat mēģinājuši rumbu ar cita datora, lai redzētu, vai bezvadu tas izslēdz vienlaikus ar dažādiem datoriem? jo tas varētu būt kaut ko darīt ar bezvadu karti datorā.
| |||
| |||
| Nu es biju domājis vairāk pa to līniju ir ļoti temperemental savienojums duw ar kontaktiem nav pārāk tālu, bet tā, iespējams, nav tik anyway. Yeah tas pats ar 3 dažādām laptops Ive mēģināja par to, kādā brīdī, tās tiešām dīvaini, kā tā vienkārši pārtrauc savu darbu ik vakaru .... Jūs varat iestatīt pulksteni tā ... |
|
| |||
| |||
| i dont savu bt homehub bet tā varētu programmatūras meklēšanu atjaunināt, un, ja jums BT nākt apaļas un uzstādiet to uz augšu, viņi var pēc iestatīt vienu līdz update laikā, naktī, kad jūsu nav, bet jūsu māsīcas atjauninās pēc laika 8:30, ko tas radīs to atsākt, un tas ir iemesls, kāpēc jūs varētu zaudēt savu bezvadu signāls awhile ar manu bezvadu maršrutētāju, tiklīdz runa ir par i var recive bezvadu signālu aptuveni 15 sekundes , tad tas iet par ADSL pieslēgumu nāk tiešsaistē, un mana bezvadu nāks atpakaļ vai mēģiniet salīdzina jūsu mezglu modeļu jums varētu būt jaunāks hub tad jūsu tēvocis (parasti paraugu skaits ir uz uzlīmes uz muguras vai zem rumbā) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Visas mājas ir dažādas tik vienkārši tāpēc, ka tas strādā viens nenozīmē, ka tā darbosies citā. Sienas, grīdas, tv / Mobilie masti, mikroviļņu krāsnis, mobilie telefoni un to visu ietekmēt signālu.
Cik tālu ir PC no homehub? Izklausās virkni jautājumu, arī varētu būt iejaukšanās jautājums tik pieteikšanās kastē un mainīt bezvadu kanālu, 11 parasti ir vispiemērotākais man, citi mājsaimniecības ierīces parasti jānosaka, 1-6 kanālus, lai izvairītos no tiem. Ja problēma saglabājas, tad nokļūt homehub aizstāja ar BT vai Jums labāk aftermarket zīmolu maršrutētāju. Belkin N sērija šeit> http://www.ebuyer.com/product/132751 ir ļoti spēcīgs bezvadu signālu un ir ļoti labi, katram klientam man bija ar sliktu signālu bija sakārtoti ar vienu no tām. Arī tad, ja esat apmierināts ar to novēršot bezvadu drošības padara klāstu un uzticamība daudz, daudz labāk. Pie pie preču drošības though. Mana sistēma: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |