![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ok. Cóż, mamy BT Homehub, jak możesz mieć z odgadnąć tytuł wątku. Ale doskonale thats pracy, mając na uwadze, że jeden w domu mojego wuja nie jest. Piasty losowo zatrzymuje przekazywania sygnału bezprzewodowego (wszystkie światła z przodu pobyt normalne) i komputer przestaje uznając go, a następnie uruchamia ponownie, pracuje na 15 sekund a następnie zatrzymuje się ponownie. The weird thing to tylko szwy to zrobić po około 8:30 pm i jej absolutnie grzywny w ciągu dnia. Jeśli koncentrator była utrata połączenia z Internetem, należy zachować co najmniej przekazywania sygnału bezprzewodowego, prawda? Wtf jest tak źle z Damn Thing? Oh tak i inne rzeczy. On zastępuje standardowy kabel elastyczny ze znacznie mniej elastyczne i znacznie grubsze splatanych jednym z Maplins. Czy można nie elastyczności nowy kabel to przyczyną pewnego rodzaju połączenie problem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie powinien on być rearly kabla, chyba że istnieje związek luźny, jakby to było coś nie tak z kablem, to nie działa w ogóle. Czy próbowali piasty z innego komputera, aby sprawdzić, czy nie wyłączyć bezprzewodową w tym samym czasie z różnych komputerów? bo może być coś zrobić z karty bezprzewodowej w komputerze.
| |||
| |||
| Cóż Pomyślałem więcej wzdłuż linii go bardzo temperemental połączenie duw do kontaktów jest zbyt daleko od siebie, ale jej, że prawdopodobnie nie anyway. Tak to robi to samo z 3 różnych laptopach Ive próbował ją w pewnym momencie, a jego naprawdę dziwne, jak to po prostu przestaje działać co wieczór .... możesz ustawić swój zegar przez nią ... |
|
| |||
| |||
| i dont własnej bt homehub ale może oprogramowania w poszukiwaniu aktualizacji, a jeśli masz BT do okrągłych i ustawić go, że może ustawić jeden do aktualizacji w nocy, kiedy nie ma na to, ale wujkom aktualizowane w czasie 8.30PM, to spowoduje to, aby uruchomić i dlatego może stracić bezprzewodowego sygnału chwilę z mojego bezprzewodowego routera, tak szybko jak to jest na mogę otrzymać sygnał bezprzewodowej około 15 sekund do , to pójdę jak połączenie ADSL jest online, a mój bezprzewodowej powróci na lub próby porównania modeli swoich piast może mieć nowszą koncentratora to wujek (zwykle model jest na nalepce z tyłu lub pod hub) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszystkie domy są różne, tak tylko dlatego, że działa w jednym nie oznacza, że będzie pracować w innym. Ścian, podłóg, tv / masztów telefonii komórkowej, mikrofalowe, telefony komórkowe i tak na wszystkich wpływa na sygnał.
Jak daleko jest do komputera z homehub? Sounds like a zakres problemu, może być również kwestia ingerencji więc pole do logowania i zmienić kanał bezprzewodowy, 11 normalnie działa najlepiej dla mnie, innych urządzeń domowych wydają się być ustawione na kanałach 1-6 więc ich unikać. Jeśli problem nie ustąpi, a następnie uzyskać homehub zamienione przez BT lub lepiej wtórnym markowe routera. W Belkin N tutaj> http://www.ebuyer.com/product/132751 ma bardzo mocny sygnał bezprzewodowej i są bardzo dobre, każdy klient miałem ze złym sygnałem był posortowane jednym z nich. Również jeśli jesteś zadowolony to usunięcie zabezpieczeń bezprzewodowych sprawia, że zakres i niezawodność dużo, dużo lepiej. Na wolnym handlu bezpieczeństwa though. My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Zakładki |