menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Bt Homehub kus kecy ... Nebo snad ne?

Reply

Thread Tools
Old 24 mája 2008, 16:46
Člen Skupina

Default Bt Homehub kus kecy ... Nebo snad ne?

OK. No, máme BT Homehub, ako ste si mohol myslieť z názvu vlákna. Ale to je práca dokonale, že jeden z môjho strýka dome nie je. Náboje náhodne zastaví prenos bezdrôtového signálu (všetky svetlá vpredu zostať normálne) a počítač prestane uznanie, potom to začne znova, funguje po dobu 15 sekúnd potom nenaskočí. Divná vec je, že iba švy, aby to po cca 8:30 hod a jeho úplne jemné počas dňa. Je-li náboj strácal pripojenie k internetu, by sa mala udržať minimálne prenos bezdrôtového signálu, nie? Wtf tak je niekde ta zatracená vec?

Ach áno, a ešte jedna vec. Je to nahradiť štandardný flexibilný kábel s oveľa menej flexibilný a oveľa silnejší pletená jeden z Maplins. Mohol by to byť bez-flexibility nového kábla, ktorý spôsobuje nejaký problém spojenie?
Old 24. mája 2008, 17:28
Darcu Skupina

nemalo by byť rearly kábel, ak je voľné spojenie, ako by to bolo niečo v neporiadku s káblom, nebolo by to work at all. Have you tried náboj s rôznymi počítačmi, aby zistil, či sa z bezdrôtové súčasne s rôznymi počítačmi? pretože to mohlo byť niečo do činenia s bezdrôtovou kartu v počítači.

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 24 mája 2008, 17:36
Člen Skupina

Dobre som myslela v duchu, že je veľmi temperemental DUW pripojenie ku kontaktom, že je príliš ďaleko od seba, ale jeho asi nie, že nie. Jo, to robí to isté s 3 rôznymi notebooky Ive tried na to na nejakom mieste, jeho naozaj divný, ako to proste prestane pracovať každý večer .... môžete nastaviť čas tým, že ...
Old 25 mája 2008, 01:07
Člen Skupina

i dont vlastné bt homehub ale mohol by softvér pre vyhľadávanie aktualizácií, a ak máš BT zájsť, a postavil ho, môžu o nastavenie jedného až aktualizovať počas noci, kedy si nie je na ňom, ale vaša strýčkové aktualizuje v čase 8.30pm, bude to spôsobí, že sa znova a to je dôvod, prečo by ste mohli prísť o bezdrôtový signál na chvíľu sa mi bezdrôtový router, akonáhle príde na dovedu příjmout bezdrôtového signálu okolo 15 sekúnd , potom to pôjde ako ADSL pripojenie príde on-line, a môj bezdrôtový budú vracať na

alebo skúste porovnanie modelov svojho náboja, že ste novšie húb potom váš strýko (zvyčajne čísla modelov sú na štítku na zadnej alebo pod uzlom)
Old 25 mája 2008, 03:06
Administrátor Skupina

Všetky domy sú rôzne, takže len preto, že pracuje v jednej neznamená, že to bude fungovať v inom. Steny, podlahy, TV / mobilné stožiare, mikrovlnné rúry, mobilné telefóny a tak ďalej, ovplyvňujú signál.

Ako ďaleko je z PC homehub?

Znie to ako rozsah problému, môže byť tiež problém, takže zásah prihlásenie do poľa a zmeniť bezdrôtových kanálov, 11 normálne pracuje pre mňa najlepšie, ostatné zariadenia pre domácnosť majú tendenciu byť stanovený na 1.6 kanálov, takže sa im vyhnúť.

Ak problém pretrváva potom dostanete homehub vymenil spoločnosť BT, alebo lepšie následnom značkové router. Belkin N série tu> http://www.ebuyer.com/product/132751 majú veľmi silný bezdrôtový signál a sú veľmi dobré bolo, každý zákazník som mal so zlým signálom triedené s jedným z nich.

Tiež, ak máte radi, tak odstránenie zabezpečenia bezdrôtových sietí je rozsah a spoľahlivosť oveľa, oveľa lepšie. Na vymeniť za bezpečnosť hoci.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Epson Stylus C62 - Help! A malý kúsok spadol do tlačiarne a nemůžu si to! millindawilliams Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 0 19. júna 2009 14:44
A kúsok Vundo histórie evilfantasy Virus, spyware a bezpečnosť 0 10. júna 2008 14:54
Dobrota hra koncovky redden137 PC a herné konzoly 13 20 január 2008 16:39
Nekecej povedz mi prečo! marsay001 Graphics Cards & Monitory 6 15. januára 2008 08:43
Router IP adresy a DNS - F '@ $ £ ing svinstvo supergibbon Siete, Modemy & VoIP 3 11. júl 2007 10:56
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.