az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Bt Homehub berbat bir parça ... Veya bu?

Reply

Konu Araçları
Old Mayıs 2008, 16:46 24.
Üye Grubu

Default Bt Homehub berbat bir parça ... Veya bu?

Tamam. Olarak bu Konu başlığı kimden tahmin olabilir Evet, biz, bir BT Homehub var. Ama şu mükemmel, amcamın evinde bir ise çalışmıyor. Merkez (ön Normal kalmak) ve bilgisayarı tüm ışıkları bu tanıma durur, sonra tekrar başlıyor, bir kablosuz sinyal iletirken rasgele durur 15 saniye sonra tekrar çalışır durur. Bu garip durum sadece 8:30 ve kesinlikle ince sonra gün boyunca bunu yapmak için dikişleri olduğunu. Eğer merkezi internet bağlantısı kaybeden olduğunu, en azından bir kablosuz sinyal iletirken, doğru tutmak gerekir? Yani WTF lanet şey yanlış olan ne??

Evet ve başka bir şey. O çok daha az ve daha kalın Maplins gelen örgülü bir esnek olan standart esnek kablo yerine's. Bu olmayan bağlantı sorunu bir çeşit neden olan yeni kablo esneklik olabilir mi?
Old Mayıs 2008, 17:28 24.
Bağış Grubu

sürece bir bağlantı gevşek olarak eğer kablo ile bir sorun olduğunu bu rearly kablo, bütün iş değildir olmamalıdır. Farklı bir bilgisayar ile görmek için merkezi denedi eğer kablosuz farklı bilgisayarlarla aynı anda kapalı mı? çünkü bilgisayara kablosuz kartı ile ilgili bir şey olabilir.

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old Mayıs 2008, 17:36 24.
Üye Grubu

Evet bu satırları kişiler çok uzak ancak muhtemelen değil zaten olmanın çok temperemental bağlantı duw olmanın yanı sıra daha fazla düşünüyordum. Evet bu aynı işi yapar 3 farklı dizüstü bilgisayarlar üzerinde bir noktada denedim Ive ile; onun çok garip nasıl hemen her akşam .... durması Bunu göre saati ayarlayabilirsiniz ...
Old Mayıs 2008, 01:07 25.
Üye Grubu

I dont bir BT homehub kendi ama bir yazılım güncelleştirmesi için arıyor olabilir, ve eğer ayılmak için BT var ve kurmak, bu gece güncelleme için, ancak tek bir zaman ayarlandı Mayıs sizin amca 8:30 sırasında güncelliyor, bu yeniden başlatın ve bu gibi i yaklaşık 15 saniye için bir kablosuz sinyal recive edebilirsiniz geliyor neden bir süre için, benim kablosuz router olarak yakında kablosuz sinyal kaybetmek might neden olacaktır , daha sonra ADSL bağlantı olarak gidecek ve çevrimiçi olduğunda Kablosuz arka gelir

veya daha sonra amcan (genelde model numaraları arkasında bir etiket veya göbek altında üzere) yeni bir merkez olabilir sizin hub ve modelleri karşılaştırarak deneyin
Old Mayıs 2008, 03:06 25.
Yönetici Grubu

Tüm evler sadece çünkü eserlerini bir başka bir iş anlamına gelmiyor farklıdır. Duvarlar, zemin, tv / cep masts, mikrodalgalar, cep telefonları ve benzeri tüm sinyal üzerindeki etkiler.

Ne kadar homehub kimden PC nedir?

Bir dizi konu gibi, aynı zamanda bir girişim sorunu bu kutunun giriş ve değişim kablosuz kanalı, 11 normalde benim için en iyi olabilir, diğer ev cihazları eğilimindedir kanalları 1-6, böylece onları önlemek ayarlamak gerekir.

Sorun sonra homehub BT ile takas almak veya daha sonrası markalÛ yönlendirici elde ederse. Bu Belkin N Serisi buraya> http://www.ebuyer.com/product/132751 Ben kötü bir sinyal olduğu her müşteri birisi ile düzenlenmiş ve çok iyi çok güçlü bir kablosuz sinyal var.

Daha güzel Ayrıca, bu kadar kablosuz güvenlik kaldırılması için mutluyuz aralığı ve güvenilirlik çok yapar. Güvenlik için bir ticaret kapal At.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):