менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Bt Homehub шматок лайна ... Чи так це?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2008, 16:46
Член групи

Default Bt Homehub шматок лайна ... Чи так це?

Добре. Ну от, ми отримали BT Homehub, як ви могли здогадатися з назви потоку. Але Thats робочих чудово, тоді як одна в будинку мого дядька немає. Концентратора випадкових зупинках передачі бездротового сигналу (усі ліхтарі на передньому проживання нормальні) і комп'ютер не визнаючи його, то він починається знову, працює протягом 15 секунд, потім знову зупиняється. Дивні речі тільки шви, щоб зробити це після приблизно 8:30 вечора, і абсолютно штраф протягом дня. Якщо концентратор втрачає підключення до Інтернету, воно має принаймні зберегти передачі бездротового сигналу, вірно? Таким WTF є неправильним з Damn Thing?

Ах так, і інше. Він замінив стандартний гнучкий кабель з набагато менш гнучка і набагато товщі плетений однією з Maplins. Може бути, це не-гнучкість нових кабелів це викликає якусь зв'язок проблема?
Old 24 травня 2008, 17:28
Донор групи

вона не повинна бути rearly кабель, якщо немає зв'язку вільно, як якщо б це було щось сталося з кабелем, вона не буде працювати взагалі. Ви пробували концентратора з іншого комп'ютера, щоб побачити, якщо бездротова чи Off одночасно з різних комп'ютерів? оскільки це можливо щось робити з бездротовою картою в комп'ютері.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 24 травня 2008, 17:36
Член групи

Ну, я думав більше уздовж ліній при тому вельми temperemental зв'язку duw до контактів занадто далеко один від одного, але, ймовірно, НЕ своєї, що в будь-якому випадку. Та він же з 3 різними ноутбуками Ive намагався на нього якийсь момент, його справді дивно, як це просто перестає працювати кожен вечір .... Ви можете задати ваш годинник за його ...
Old
Член групи

I Dont власної BT homehub але вона може програмне забезпечення для пошуку оновлень, і якщо ви отримали BT схаменутися і налаштувати його, вони можуть встановити у вашому одного до оновлення протягом ночі, коли не на його, але ваш дядьками буде оновлюватися у момент 8:30 вечора, це змусить його відновити, і саме тому ви можете втратити бездротового сигналу деякий час, з моєї бездротової маршрутизатор, як тільки мова заходить про я можу Отримувати бездротового сигналу близько 15 секунд , то він буде йти, так як підключення ADSL з'являється в мережі, і мої бездротові повернеться на

або спробувати порівняння моделей ваших вузлів можна створити нову концентратора, то ваш дядя (як правило, номера моделі, на наклейці на задній панелі або під хаб)
Old
Адміністратор групи

Всі будинки різні тому просто тому що вона працює в одній не означає, що вона буде працювати в іншому. Стіни, підлоги, ТБ / мобільного щоглі, мікрохвильові печі, мобільні телефони і т.д. все це впливає на сигнал.

Як далеко знаходиться комп'ютер з homehub?

Схоже діапазоні проблеми, можуть бути також втручання питання, з тим Увійти в поле і змінити радіоканал, 11 нормально працює краще для мене, інші побутові прилади, як правило, встановлюватися на 1-6 каналів таким чином уникнути їх.

Якщо проблема буде повторюватися, отримати homehub місцях по БТ або отримати краще післяпродажне фірмових маршрутизатора. Серія N Бєлкін тут> http://www.ebuyer.com/product/132751 мають дуже потужний сигнал бездротового зв'язку і дуже гарний, кожен клієнт у мене були з поганим сигналом, були відсортовані з одним з них.

Також, якщо ви готові зробити це видалення безпеки бездротових мереж становить діапазон і надійність набагато, набагато краще. На компроміс, хоча для забезпечення безпеки.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.