![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Добре. Ну от, ми отримали BT Homehub, як ви могли здогадатися з назви потоку. Але Thats робочих чудово, тоді як одна в будинку мого дядька немає. Концентратора випадкових зупинках передачі бездротового сигналу (усі ліхтарі на передньому проживання нормальні) і комп'ютер не визнаючи його, то він починається знову, працює протягом 15 секунд, потім знову зупиняється. Дивні речі тільки шви, щоб зробити це після приблизно 8:30 вечора, і абсолютно штраф протягом дня. Якщо концентратор втрачає підключення до Інтернету, воно має принаймні зберегти передачі бездротового сигналу, вірно? Таким WTF є неправильним з Damn Thing? Ах так, і інше. Він замінив стандартний гнучкий кабель з набагато менш гнучка і набагато товщі плетений однією з Maplins. Може бути, це не-гнучкість нових кабелів це викликає якусь зв'язок проблема? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| вона не повинна бути rearly кабель, якщо немає зв'язку вільно, як якщо б це було щось сталося з кабелем, вона не буде працювати взагалі. Ви пробували концентратора з іншого комп'ютера, щоб побачити, якщо бездротова чи Off одночасно з різних комп'ютерів? оскільки це можливо щось робити з бездротовою картою в комп'ютері.
| |||
| |||
| Ну, я думав більше уздовж ліній при тому вельми temperemental зв'язку duw до контактів занадто далеко один від одного, але, ймовірно, НЕ своєї, що в будь-якому випадку. Та він же з 3 різними ноутбуками Ive намагався на нього якийсь момент, його справді дивно, як це просто перестає працювати кожен вечір .... Ви можете задати ваш годинник за його ... |
|
| |||
| |||
| I Dont власної BT homehub але вона може програмне забезпечення для пошуку оновлень, і якщо ви отримали BT схаменутися і налаштувати його, вони можуть встановити у вашому одного до оновлення протягом ночі, коли не на його, але ваш дядьками буде оновлюватися у момент 8:30 вечора, це змусить його відновити, і саме тому ви можете втратити бездротового сигналу деякий час, з моєї бездротової маршрутизатор, як тільки мова заходить про я можу Отримувати бездротового сигналу близько 15 секунд , то він буде йти, так як підключення ADSL з'являється в мережі, і мої бездротові повернеться на або спробувати порівняння моделей ваших вузлів можна створити нову концентратора, то ваш дядя (як правило, номера моделі, на наклейці на задній панелі або під хаб) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Всі будинки різні тому просто тому що вона працює в одній не означає, що вона буде працювати в іншому. Стіни, підлоги, ТБ / мобільного щоглі, мікрохвильові печі, мобільні телефони і т.д. все це впливає на сигнал.
Як далеко знаходиться комп'ютер з homehub? Схоже діапазоні проблеми, можуть бути також втручання питання, з тим Увійти в поле і змінити радіоканал, 11 нормально працює краще для мене, інші побутові прилади, як правило, встановлюватися на 1-6 каналів таким чином уникнути їх. Якщо проблема буде повторюватися, отримати homehub місцях по БТ або отримати краще післяпродажне фірмових маршрутизатора. Серія N Бєлкін тут> http://www.ebuyer.com/product/132751 мають дуже потужний сигнал бездротового зв'язку і дуже гарний, кожен клієнт у мене були з поганим сигналом, були відсортовані з одним з них. Також, якщо ви готові зробити це видалення безпеки бездротових мереж становить діапазон і надійність набагато, набагато краще. На компроміс, хоча для забезпечення безпеки. Моя система: Hybr! D
|