menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Mohu zastavit počítač automaticky připojení k veřejné síti?

Reply

Thread Nástroje
Old 20. července 2008, 04:18
Nový člen skupiny

Můj počítač udržuje odpojení od mé bezdrátové sítě a připojení k veřejné síti, která má lepší signál. Jsem se pokusil odstranění veřejné sítě, ale je stále znovu-objevují znovu. Jsem se také pokoušel o zúčtování 'připojit automaticky' pole ve vlastnosti. Jsem se pokusil uvedení mé vlastní sítě na první prioritu, ale zatím nefunguje buď. Existuje přesto můžu zákaz mém počítači v připojení k této síti?
Old 20. července 2008, 14:03
Administrátor Skupina

1. Pokud používáte Windows Klasická nabídka Start, klepněte na tlačítko Start | Nastavení | Ovládací panely. Pokud používáte standardní Windows XP v nabídce Start, klepněte na tlačítko Start | Ovládací panely.
  2. Double-klikněte na ikonu Síťová připojení pro zobrazení síťových připojení.
  3. Můžete mít více možností připojení. Právo-klikněte na ikonu "Bezdrátové připojení k síti" a zvolte Vlastnosti.
  4. V Bezdrátové připojení k síti dialogovém okně Vlastnosti vyberte záložku Bezdrátové sítě.
  5. Pokud "Pomocí systému Windows pro konfiguraci moje bezdrátová síťová nastavení" není zaškrtnuta, třetí-party software spojení mohou být v provozu. Konzultujte tento produkt dokumentaci, aby určil, jak vypnout automatické bezdrátové připojení. Pokud "Pomocí systému Windows pro konfiguraci moje bezdrátová síťová nastavení" je zaškrtnuto, pak pokračujte podle pokynů níže.
  6. Podle Upřednostňované sítě, zvýrazněte název sítě, ke které máte v plánu na připojení a klepněte na tlačítko Upřesnit.
  7. V dialogovém okně Upřesnit, klepněte na tlačítko "přístupového bodu (infrastruktura) sítě pouze".
  8. Odstraňte zaškrtnutí z "Automaticky připojit k non-upřednostňovaných sítí".
  9. Klepněte na tlačítko Zavřít.
  10. Klepněte na tlačítko OK.
  11. Zavřete okno Síťová připojení klepnutím na tlačítko X v pravém horním rohu okna.
Zkuste to.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.