μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Μπορώ να σταματήσει αυτόματα τον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Ιουλ 2008, 04:18
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μπορώ να σταματήσει αυτόματα τον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο;

Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να αποσυνδέσει από το ασύρματο δίκτυο και σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο που έχει ένα καλύτερο σήμα. Έχω δοκιμάσει την άρση του δημόσιου δικτύου, αλλά συνεχίζει να εμφανίζονται εκ νέου και πάλι. Έχω επίσης δοκιμάσει την εκκαθάριση των "συνδεθεί αυτόματα" κουτί του ιδιότητες. Έχω προσπαθήσει να το δικό μου δίκτυο, σε πρώτη προτεραιότητα, αλλά ότι δεν έχει εργαστεί είτε. Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, μπορεί να απαγορεύει στον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με το δίκτυο αυτό;
Old 20 Ιουλ 2008, 14:03
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μπορώ να σταματήσει αυτόματα τον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο;

1. Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows Κλασικό μενού Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Start | Settings | Control Panel. Εάν χρησιμοποιείτε το προεπιλεγμένο μενού Έναρξη των Windows XP, κάντε κλικ στο κουμπί Start | Control Panel.
  2. Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Συνδέσεις Δικτύου για να δείτε τις συνδέσεις δικτύου.
  3. Μπορεί να έχετε πολλές επιλογές που απαριθμούνται σύνδεση. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του "Wireless Network Connection" και επιλέξτε Properties.
  4. Στο Wireless Network Connection Properties παράθυρο διαλόγου, επιλέξτε την καρτέλα Ασύρματα Δίκτυα.
  5. Αν το "Χρήση των Windows για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου μου" δεν μπορεί να ελεγχθεί, τρίτων σύνδεση λογισμικό μπορεί να είναι σε χρήση. Συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση του προϊόντος για να διαπιστωθεί πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ασύρματες συνδέσεις. Αν το "Χρήση των Windows για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις του ασύρματου δικτύου μου" ελέγχεται, συνεχίστε με τα παρακάτω βήματα.
  6. Στο πλαίσιο Προτιμώμενη δίκτυα, να τονίσει το όνομα του δικτύου στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε και κάντε κλικ στο κουμπί Advanced.
  7. Στο Advanced διαλόγου, κάντε κλικ στο κουμπί "σημείου πρόσβασης (υποδομής) μόνο δικτύων".
  8. Αφαιρέστε το σημάδι ελέγχου από το "Αυτόματη σύνδεση σε μη προτιμώμενη δίκτυα".
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Close.
  10. Κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  11. Κλείστε το παράθυρο Συνδέσεις Δικτύου, κάνοντας κλικ στο X στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου.
Δοκιμάστε το.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια με σύνδεση / acessing εκτυπωτές αγκύλος μέχρι υπολογιστές σε ένα ασύρματο δίκτυο woody72 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 23η Μαΐου 2009 13:44
Προβλήματα σύνδεσης με το Διαδίκτυο και Δικτύων μίνι γίγαντας Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 8η Μαΐου 2009 17:41
Θα μπορούσε να είναι κάρτα προσαρμογέα δικτύου πρόβλημα με τη σύνδεση στο ασύρματο επιφάνεια εργασίας; Samantha0101 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 25 Νοε 2008 11:15
Computer Κρεμαστά Αυτόματα sherytiger Γενική Συζήτηση Hardware 28 9 Απρ 2008 09:19
Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο ... Jamie839 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 2 Απρ 2008 13:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.