![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
Ο υπολογιστής μου συνεχίζει να αποσυνδέσει από το ασύρματο δίκτυο και σύνδεση με ένα δημόσιο δίκτυο που έχει ένα καλύτερο σήμα. Έχω δοκιμάσει την άρση του δημόσιου δικτύου, αλλά συνεχίζει να εμφανίζονται εκ νέου και πάλι. Έχω επίσης δοκιμάσει την εκκαθάριση των "συνδεθεί αυτόματα" κουτί του ιδιότητες. Έχω προσπαθήσει να το δικό μου δίκτυο, σε πρώτη προτεραιότητα, αλλά ότι δεν έχει εργαστεί είτε. Υπάρχει, έτσι κι αλλιώς, μπορεί να απαγορεύει στον υπολογιστή μου από τη σύνδεση με το δίκτυο αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια με σύνδεση / acessing εκτυπωτές αγκύλος μέχρι υπολογιστές σε ένα ασύρματο δίκτυο | woody72 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 23η Μαΐου 2009 13:44 |
| Προβλήματα σύνδεσης με το Διαδίκτυο και Δικτύων | μίνι γίγαντας | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 8η Μαΐου 2009 17:41 |
| Θα μπορούσε να είναι κάρτα προσαρμογέα δικτύου πρόβλημα με τη σύνδεση στο ασύρματο επιφάνεια εργασίας; | Samantha0101 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Νοε 2008 11:15 |
| Computer Κρεμαστά Αυτόματα | sherytiger | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 9 Απρ 2008 09:19 |
| Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο ... | Jamie839 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 8 | 2 Απρ 2008 13:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |