manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Mogu li zaustaviti moj računalo od automatski spaja na javnu mrežu?

Reply

Thread Tools
Old 20 srp 2008, 04:18
Novi član grupe

Default Mogu li zaustaviti moj računalo od automatski spaja na javnu mrežu?

Moj računalo uspomena odspajanje s moje bežičnu mrežu i spaja na javnu mrežu koja ima bolji signal. Ive 'pokušao uklanjanja javne mreže, ali se drži ponovno pojavljivanje ponovno. Ive 'isto tako pokušao je krčenje' povezati automatski 'u okvir svojstva. Ive 'pokušao stavljajući svoju mrežu na prvi prioritet, ali to nije ni radila. Is there anyway I can ban od moj računalo spajate na ovoj mreži?
Old 20 srp 2008, 14:03
Administrator Group

Default Mogu li zaustaviti moj računalo od automatski spaja na javnu mrežu?

1. Ako koristite Windows Classic Start izbornika, kliknite Start | Settings | Control Panel. Ako koristite zadani izborniku Start sustava Windows XP, kliknite Start | upravljačkoj ploči.
  2. Dvaput kliknite na Network Connections ikonu za prikaz mrežne veze.
  3. Vi svibanj imati nekoliko opcija navedenih veza. Desnom tipkom miša kliknite ikonu za "Wireless Network Connection" te odaberite Properties.
  4. U Wireless Network Connection Properties dijaloški okvir, odaberite Wireless Networks tab.
  5. Ako je "Use Windows to configure moje postavke bežične mreže" nije označeno, third-party software veze svibanj biti u upotrebi. Posavjetujte se taj proizvod dokumentacije kako bi se utvrdilo kako možete onemogućiti automatske bežične veze. Ako je "Use Windows to configure moje postavke bežične mreže" je provjeriti, a zatim nastaviti sa dolje navedene korake.
  6. Pod Preferred networks, istaknuti naziv mreže na koje se plan za spajanje i kliknite Advanced.
  7. U dijaloškom okviru Advanced, kliknite na "Access point (infrastrukture) samo mrežama".
  8. Uklonite oznaku iz "automatski spaja na ne-željene mreže".
  9. Kliknite Zatvori.
  10. Kliknite OK.
  11. Zatvorite prozor Network Connections klikom na X u gornjem desnom kutu prozora.
Pokušajte to.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.