kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Can I stop a számítógépet automatikusan kapcsolódik a nyilvános hálózat?

Reply

Téma eszközök
Old Július 20 2008, 04:18
Új tag Csoport

Default Can I stop a számítógépet automatikusan kapcsolódik a nyilvános hálózat?

A számítógép tartja szét a vezeték nélküli hálózatot és összekötő a nyilvános hálózat, amely egy jobb jel. Megpróbáltam eltávolítja a nyilvános hálózat, de folyton újra meg újra. Én is megpróbáltam klíringjére a csatlakozni automatikusan "rovatban a tulajdonságait. Megpróbáltam olyan saját hálózat első prioritás, de ez nem működött sem. Van egyébként tudom én tilalmat számítógép csatlakoztatása a hálózathoz?
Old Július 20 2008, 14:03
Administrator Group

Default Can I stop a számítógépet automatikusan kapcsolódik a nyilvános hálózat?

1. Ha a Klasszikus Windows Start menüben kattintson a Start | Beállítások | Vezérlőpult. Ha az alapértelmezett Windows XP Start menüben kattintson a Start | Control Panel.
  2. Kattintsunk duplán a Hálózati kapcsolatok ikonra a megtekintéséhez a hálózati kapcsolatokat.
  3. Lehet, hogy több kapcsolatot felsorolt lehetőségek. Kattintson a jobb gombbal az ikonra, a "Vezeték nélküli hálózati kapcsolat", és válassza a Tulajdonságok parancsot.
  4. A vezeték nélküli hálózati kapcsolat tulajdonságai párbeszédpanelen válassza a Vezeték nélküli hálózat fülre.
  5. Ha a "Use Windows konfigurálásához vezeték nélküli hálózat beállítása" nem ellenőrzik, a harmadik féllel kapcsolatban a szoftver is használható. Közölje, hogy a termék dokumentációját, hogy meghatározzák, hogyan lehet automatikusan letiltja a vezeték nélküli kapcsolatot. Ha a "Use Windows konfigurálásához vezeték nélküli hálózati beállítások" be van jelölve, akkor az alábbi lépéseket.
  6. Under Preferált hálózatok, kiemelik a nevét a hálózat, amely azt tervezi, hogy csatlakozni, és kattintson a Speciális gombra.
  7. A Speciális párbeszédpanelen, kattintson a "Hozzáférési pont (infrastruktúra) hálózat csak".
  8. Vegye ki a pipa a "automatikusan csatlakozik a nem preferált hálózatok".
  9. Kattintson a Bezárás gombra.
  10. Kattintsunk az OK gombra.
  11. Zárja be a Hálózati kapcsolatok ablakban kattintson a "X" a jobb felső sarokban az ablakon.
Próbáld ki.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség a csatlakozó / acessing nyomtatók hajlott a számítógép vezeték nélküli hálózati woody72 Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 23. május 2009 13:44
Problémák Csatlakozás az internethez és a Hálózatválasztás A mini óriás Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 8. május 2009 17:41
Tudna hálózati adapter kártya lehet probléma, hogy a vezeték nélküli asztali kapcsoló? Samantha0101 Hálózatépítés, Modems & VoIP 3 25. november 2008 11:15
Számítógép Hanging automatikus sherytiger Általános fémáru Chat 28 9. április 2008 09:19
A probléma a vezeték nélküli hálózati csatlakozó ... Jamie839 Hálózatépítés, Modems & VoIP 8 2. április 2008 13:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.