![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
A számítógép tartja szét a vezeték nélküli hálózatot és összekötő a nyilvános hálózat, amely egy jobb jel. Megpróbáltam eltávolítja a nyilvános hálózat, de folyton újra meg újra. Én is megpróbáltam klíringjére a csatlakozni automatikusan "rovatban a tulajdonságait. Megpróbáltam olyan saját hálózat első prioritás, de ez nem működött sem. Van egyébként tudom én tilalmat számítógép csatlakoztatása a hálózathoz? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
My System: Hybr! D
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség a csatlakozó / acessing nyomtatók hajlott a számítógép vezeték nélküli hálózati | woody72 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 23. május 2009 13:44 |
| Problémák Csatlakozás az internethez és a Hálózatválasztás | A mini óriás | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 8. május 2009 17:41 |
| Tudna hálózati adapter kártya lehet probléma, hogy a vezeték nélküli asztali kapcsoló? | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 25. november 2008 11:15 |
| Számítógép Hanging automatikus | sherytiger | Általános fémáru Chat | 28 | 9. április 2008 09:19 |
| A probléma a vezeték nélküli hálózati csatlakozó ... | Jamie839 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 8 | 2. április 2008 13:24 |
| Téma eszközök | |
| |