![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Datoru uztur atvienošanās no mana bezvadu tīkla un savienojumu ar valsts tīklu, kas ir labāks signāls. Es esmu mēģinājis novērst publisku tīklu, bet tur atkal parādās no jauna. Esmu arī mēģinājusi mijieskaita 'Pieslēgties automātiski "lodziņā īpašības. Esmu mēģinājis nodot savu tīklu par pirmo prioritāti, bet vēl nav strādājuši vai nu. Vai ir anyway es varu aizliegt savu datoru pret savienojumu ar šo tīkla? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
Mana sistēma: Hybr! D
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Palīdzība ar savienojuma / acessing printeriem saliekts līdz datoriem bezvadu tīklā | woody72 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 23 maijs 2009 13:44 |
| Problēmas Savienojuma izveide ar internetu un tīklu | mini gigants | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8 maijs 2009 17:41 |
| Vai tīkla adapteris karte ir problēmas ar savienojumu desktop uz bezvadu? | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25 novembris 2008 11:15 |
| Computer Hanging Automātiski | sherytiger | General Hardware Čats | 28 | 9 aprīlis 2008 09:19 |
| Problēma, pieslēdzoties bezvadu tīkla ... | Jamie839 | Networking, Modemi & VoIP | 8 | 2 aprīlis 2008 13:24 |
| Thread Tools | |
| |