менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Чи можна відключити комп'ютер від автоматичного підключення до мережі загального користування?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 липня 2008, 04:18
Нові члени групи

Default Чи можна відключити комп'ютер від автоматичного підключення до мережі загального користування?

Мій комп'ютер постійно відключення від бездротової мережі і підключення до загальної мережі, яка має кращий сигнал. Я намагався усунення громадських мереж, але вона тримає повторно з'являється знову. Я також спробував очищення 'Connect автоматично "у вікні властивостей. Я намагався ставити свою мережу на перший пріоритет, але які не працювали. Чи є я, до речі, може заборонити мій комп'ютер від підключення до цієї мережі?
Old 20 липня 2008, 14:03
Адміністратор групи

Default Чи можна відключити комп'ютер від автоматичного підключення до мережі загального користування?

1. Якщо ви використовуєте Windows Classic меню "Пуск", натисніть кнопку Пуск | Настройка | Панель управління. Якщо використовується Windows XP за умовчанням меню "Пуск", натисніть кнопку Пуск | Панель управління.
  2. Двічі клацніть пункт Мережні підключення для перегляду мережевих з'єднань.
  3. Ви можете мати кілька варіантів підключення з перелічених. Клацніть правою кнопкою миші по значку "Бездротове мережеве підключення" і виберіть "Властивості".
  4. У Бездротове мережеве з'єднання діалоговому вікні Властивості перейдіть на вкладку Бездротові мережі.
  5. Якщо "Windows використовувати для настроювання безпроводового настроювання мережі" не встановлено, третій програмне забезпечення сторонніх з'єднання може бути в експлуатації. Запитайте, що документацію по продукту, щоб визначити, як вимкнути автоматичне бездротове з'єднання. Якщо перевіряється "Windows використовувати для настроювання безпроводового настроювання мережі", а потім продовжити з кроками нижче.
  6. Перевага відповідно мереж, виділіть ім'я мережі, до якої ви плануєте підключення та натисніть кнопку Додатково.
  7. У діалоговому вікні натисніть кнопку "Точка доступу (інфраструктура) мережі тільки".
  8. Зніміть галочку з "Автоматичне підключення до не-бажаних мереж".
  9. Натисніть кнопку "Закрити".
  10. Натисніть кнопку ОК.
  11. Закрийте вікно "Мережеві підключення", натиснувши на "Х" у верхньому правому куті вікна.
Спробуйте це.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.