פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista

Reply

שרשרת כלים
Old 23 אוקטובר 2008, 05:21
קבוצת חברות חדשות

Default אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista

היי חבר 'ה
בבקשה לעזור, אני לא יכול להדפיס מ-Word או Excel Vista באמצעות המחשב למדפסת משותפת על מחשב נייד עם XP, אולם אני יכול להדפיס דף בדיקה אין שום בעיה.

תודה
Old 31 אוקטובר 2008, 03:55
קבוצת תורמים

Default אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista

בגלל שיש 2 מערכות הפעלה שונות אתה צריך להשתמש ב 2 ערכות שונות של מנהלי התקנים, עבור אל אתר האינטרנט שלך מדפסות והורד את מנהלי ההתקן עבור Vista כי המדפסת ולהתקין את Vista על אותו מחשב. זה תלוי מזג אויר היא אוטומטית או לא ייתכן שתצטרך לחפש עדכון מנהלי התקנים עבור המדפסת שלך; ללכת שליטה pannel> מדפסות ופקסים> (מרחוק את המדפסת)> Properties> לשונית Advanced> נהג חדש> הבא> דיסק> אז ישיר אותה המדפסת קבצי ההתקנה (או אי שם התוכנית או קבצים ב-C: / (מדפסת להפוך)) או אם זה עובד dosent C: \ WINDOWS \ system32 \ drivers

מקווה כי helpz
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כדי להדפיס Ebook ב דפוס מסוים באמצעות מדפסת sarvesh007 Digital Imaging & מדפסות 0 13 אוקטובר 2009 05:28
הפיכת מדפסת הדפסה אלחוטית. vman01234 Digital Imaging & מדפסות 1 21st ינואר 2009 14:12
למדפסת משותפת - תצורת רשת בעיה Nikronius רישות, מודמים & VoIP 2 8 פברואר 2008 16:42
מדפסת Epson שלי לא להדפיס הודעות דוא"ל foss555 Digital Imaging & מדפסות 2 22 דצמבר 2007 13:17
עזרה! לא להדפיס למדפסת - Epson C44UX חרט summarcaki Digital Imaging & מדפסות 1 -17 יוני 2007 09:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.