![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Будь ласка, допоможіть, я не можу друкувати з Word або Excel за допомогою комп'ютера Vista на загальний принтер на ноутбуці з XP, однак я можу роздрукувати тестову сторінку не проблема. Спасибо |
|
| |||
| |||
| тому що є 2 різних операційних систем використовуються потрібно 2 різні набори драйверів, перейдіть на принтерах сайт і завантажити драйвера для Vista, що принтер і встановити його на машині Vista. залежно від погоди це автоматична або не ви, можливо, буде потрібно шукати оновлені драйвери для принтера, йдіть до панеллю управління> Принтери і факси> (віддалений принтер)> Властивості> Додатково> Новий драйвер> Далі> Встановити з диска ", то пряма його на принтері файли встановлення (або десь в Program Files або в C: / (принтер зробити)) або якщо ця робота доцент C: \ WINDOWS \ System32 \ Drivers сподіваюся, що helpz |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Для друку електронну книгу в певну картину Використання принтера | sarvesh007 | Digital Imaging & Принтери | 0 | 13 жовтня 2009 05:28 |
| Створення бездротових принтерів для друку. | vman01234 | Digital Imaging & Принтери | 1 | 21 січня 2009 14:12 |
| Загальні принтери - Мережа проблема конфігурації | Nikronius | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 8 лютого 2008 16:42 |
| Мій Epson, принтер не буде друкувати листи | foss555 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 22 грудня 2007 13:17 |
| Допомога! Принтер не буде друкувати - Epson Stylus C44UX | summarcaki | Digital Imaging & Принтери | 1 | 17 червня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |